Kostnadsfria webbinar om Marknadsföring på Amazon

Lyckas med marknadsföringen på Amazon med Pontus och Micke

Just nu har vi inget Amazon-webbinar planerat. 

Här kan du se vårt senaste webbinar om Amazon:

Marknadsföring på Amazon 26 augusti 2020

Michael Wahlgren

Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Pontus Karlsson

Pontus Karlsson är Pineberrys CPO och han har jobbat med sökmotoroptimering i över 10 år. Hans gedigna karriär inom digital marknadsföring har gett honom breda kunskaper inom SEO, SEM, annonsering i sociala medier, marknadsföring på Amazon och mycket mer. Hans ledord inom digital marknadsföring är ”syns man inte så finns man inte”, en filosofi som hjälpt honom att ständigt nå nya framgångar i hans karriär. Han är en återkommande röst i populära Sökpodden och en uppskattad kursledare på Webbdagarna Academy.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com