Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor om våra utbildningar. Saknas din fråga? Hör av dig till oss direkt på 08-559 23 991!

Vem ska gå en utbildning på Pineberry Academy?

Vi finns till för dig som vill lära dig mer om sökmotormarknadsföring och som ställer höga krav på innehållet. Utbildningen lämpar sig väl för den som:

  • jobbar med online- och sökmotormarknadsföring, borde eller vill börja jobba med det.
  • har hand om marknadsföringsfrågor, arbetar med IT eller försäljning på företaget.
  • köper in tjänster från extern part och vill bli en bättre kravställare.

Vad kommer du lära dig under utbildningen?

Efter att du genomgått en utbildning hos oss kommer du att få både teoretiska och praktiska kunskaper du direkt kan omsätta till nytta på ditt jobb.
I alla våra utbildningar ingår förutom själva utbildningen även lunch och fika.

För exakt innehåll och upplägg på utbildningen se respektive utbildningsbeskrivning.

Varför välja oss?

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag inom SEO, SEM och annonsering på Facebook. Genom att gå din utbildning hos oss får du lära dig hur du ska göra direkt från våra experter. Utbildningens metodik är framtagen från vår erfarenhet av att dagligen optimera för våra kunder och vi är en av Sveriges främsta byråer inom digital marknadsföring.

Tidigare deltagare på Pineberry Academy ger vår SEO-utbildning 4,8 av 5 i betyg och 9 av 10 deltagare kan varmt rekommendera utbildningen till en vän eller kollega.

Om vi är flera som vill gå?

Om ni är flera som vill gå en utbildning från samma företag eller organisation så erbjuder vi grupprabatt på utbildningar som vi håller i egen regi. Se respektive utbildning för detaljer. Det går att anmäla flera personer samtidigt direkt på webben, men har ni några frågor så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er med anmälan.

Var hålls utbildningen?

Vi håller till i fina lokaler i centrala Stockholm.

När är nästa tillfälle?

Alla datum finns på respektive utbildningssida. Om datumet inte passar denna gång så brukar vi annonsera ett nytt tillfälle inom kort. Vi försöker vara ute i god tid så det ska finnas gott om plats i kalendern.

Vad gör jag vid förhinder?

Bokar du av 2 – 4 veckor före utbildning debiteras 50% av utbildningsavgiften, vid senare avbokning debiteras 100% av utbildningsavgiften. Du kan alltid överlåta din plats till en kollega. Meddela oss i förväg vem det blir.

Kan ni komma till oss och hålla en utbildning?

Ja. Läs mer om våra skräddarsydda utbildningar.

Min fråga saknas!

Om du har några frågor som vi inte tar upp här är du varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon 08-52 50 32 95 eller mejla till oss på academy@pineberry.com