Anmäl dig till lunchen den 11 april

Anmäl dig till vårt kostnadsfria lunchseminarium om SEO, Google Ads & Facebook Ads i Stockholm.

Under en lunchtimme pratar vi om nyheter och snackisar inom sökmotoroptimering och annonsering på Google och Facebook. Få tips och idéer på hur du kan dra nytta av sök och sociala medier i din digitala marknadsföring. Vi berättar även om ett case och ger exempel på bra sätt och vanliga misstag du gör rätt i att undvika. Anmäl dig dig idag – vi bjuder på enklare lunch och kaffe. Vi äter under själva föreläsningen och det finns lite tid till mingel där du kan ställa frågor. Nivån på detta seminarium är grundläggande – inga förkunskaper krävs. Välkommen!

Lunchseminarium i Stockholm

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till vår lunch om SEO, Google Ads & Facebook Ads i Stockholm. Lunchen är gratis och antalet platser begränsat.

  • Torsdagen den 11 april
  • Klockan 12.00-13.00
  • Kungstornen Konferens, Kungsgatan 33, 2 tr, Stockholm

Efter du skickat in din anmälan får du ett mail från oss om att din bokning gått igenom och har du frågor om din anmälan eller om lunchen är du välkommen att höra av dig till oss på mail: seminarie@pineberry.com. Vi ses!

Michael-wahlgren-föreläser-2015

Vi beklagar, registrering för detta evenemang är nu stängd.

VänligenKontakta ossom du vill veta om det finns några platser kvar.

Har du några frågor kring din anmälan eller behöver du hjälp?
Ring oss direkt på 08-559 23 991 eller maila till seminarie@pineberry.com. Vi uppskattar om du ringer eller mailar om får förhinder. Oanmäld frånvaro faktureras med 250 kr ex. moms.

Varmt välkommen!