Pineberry startar hubb i Malmö

 

Pineberry öppnar hubb i Malmö, den första av tre planerade hubbar utanför Stockholm. – ”Vi vill attrahera duktiga digitala marknadsförare från fler platser i landet och från start är vi 5 kollegor i Malmö”, säger Michael Wahlgren, grundare av Pineberry

Pineberry är inne i en expansiv fas och våra nya kollegor i Malmö kommer jobba tillsammans med teamet i Stockholm för att skapa lönsam tillväxt för våra kunder.

”För mig som är uppvuxen i Malmö är det såklart extra roligt att vi startar upp just här. Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster vilket gör att att vi kommer behöva växa med många nya kollegor. Både i Stockholm och i Malmö.”

Michael Wahlgren, grundare av Pineberry

Redan från start kommer fem kollegor arbeta från Malmöhubben. Jasmin Erhorn Söderling som ny teamledare och två nya SEO-konsulter: Marcus Broström och Jakob Zweiacker. Även Anna Gyllentrost, copywriter, och Carolina Bengtsson Kajca, SEO/SEM-konsult, kommer göra våra nya kollegor sällskap. Inom ett år siktar vi på att vara 10 kollegor i Malmö.

“Digital marknadsföring är under konstant förändring, därför gillar jag Pineberrys genuina fokus på kunskap. Det gynnar oss, våra kunder och branschen som helhet. Jag ser fram emot att vara med och bygga upp Pineberrys verksamhet i Malmö”

Jasmin Erhorn Söderling, ny teamledare och senior SEO-konsult på Pineberry

I Malmö delar Pineberry kontor vid Gustav Adolfs torg med systerbolaget Infunnel. Tillsammans med Nova Consulting Group planeras även hubbar i Göteborg och Linköping.

Är du intresserad av att bli vår nya kollega? Kolla då in våra lediga tjänster just nu.