Extrajobb som webbredaktör

Vi vill erbjuda dig ett extrajobb som webbredaktör hos oss. Älskar du att webben och känner du att kärnvärden som resultat, kunskap och transparens triggar igång dig? Då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten!

Vilka är vi

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och annonsering i sociala medier. Sedan starten 2007 har vi vuxit stadigt med lönsamhet och två gånger blivit utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri och blivit korade till Superföretag av Veckans Affärer. På senare år har vi blivit uppmärksammade för böckerna ”Guldläge på nätet” och ”Bygg en pengamaskin” samt vår podcast Sökpodden. En stor del av vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov samt engagerade och professionella medarbetare. Våra kärnvärden är transparens, resultat och kunskap och de genomsyrar allt vi gör.

Vad du får jobba med

I rollen som webbredaktör ingår det att:

  • Uppdatera innehåll på sidor, nyheter och texter
  • Utföra uppdateringar och underhåll av WordPress och tillägg
  • Uppdatera eller ändra mallar i WordPress
  • Arbeta med bildredigering

Du kommer att få sitta tillsammans med ett härligt team men arbetet utförs individuellt. Arbetstiderna kan vi anpassa utifrån dina önskemål i fall du studerar eller har ett annat jobb vid sidan av.

Vi erbjuder förutom spännande arbetsuppgifter:

  • Kontor i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm
  • Gemensamma gruppträningsaktiviteter som innebandy och crossfit
  • Roliga teambuildingaktiviteter
  • Möjligheten att delta i våra utbildningar inom digital marknadsföring

Vem söker vi?

Arbetet är en visstidsanställning på deltid, så det skulle passa bra för någon som studerar eller har något annat deltidsarbete. Vi förutsätter att du är strukturerad, noggrann och har förmåga att planera och prioritera bland uppgifter. Det är meriterande om du arbetat med WordPress, InDesign och Photoshop alt liknande verktyg tidigare.

Som person är du glad, positiv, prestigelös och gillar att ta egna initiativ. På Pineberry hjälps vi åt och hugger i där det behövs och det är viktigt att uppskatta både samarbete och att arbeta enskilt.

Ansökan!

Skicka personligt brev och CV till job@pineberry.com så snart som möjligt men senast 15 april 2018. Ange ”Extrajobb som webbredaktör” i rubriken.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. Utvalda kandidater kommer att få göra ett arbetsprov i samband med intervjun.

Har du en egen blogg får du gärna skriva ned webbadressen i din ansökan.