Sökmotorkonsult SEO

Vi är på jakt efter ytterligare konsulter inom SEO som vill bli en del av vårt fantastiska team. Vill du arbeta och utvecklas med några av Sveriges främsta experter inom sökmotoroptimering, då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten.

 

Din bakgrund

Det som är viktigt för oss är att du har ett genuint intresse för SEO och att du har praktiserat det i någon form, antingen privat eller i ditt arbete. Dina utbildningar är inte lika intressant som vad du gjort. Du får gärna ha drivit egna affiliate-projekt och det är självklart något du kan fortsätta att göra även fast du arbetar hos oss.

Arbetsuppgifter

Som Sökmotorkonsult är din främsta uppgift att få våra kunder att ranka bra i Google och på så sätt driva lönsam trafik till deras sajter. Du arbetar löpande för att optimera kundens resultat genom strategier för on page och länkar. Utöver det så gäller det att tillsammans med övriga hålla sig uppdaterad i alla Googles förändringar. Vill du experimentera och testa olika saker inom SEO så är det något vi uppmuntrar. Vi jobbar med mängder av projekt och kunder så det är bra om du gillar att utvecklas och att alla dagar ser olika ut.

Vilka vi är

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och annonsering i sociala medier. Sedan starten 2007 har vi vuxit stadigt med lönsamhet och två gånger blivit utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri och blivit korade till Superföretag av Veckans Affärer. På senare år har vi blivit uppmärksammade för böckerna ”Guldläge på nätet” och ”Bygg en pengamaskin” samt vår podcast Sökpodden. En stor del av vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov samt engagerade och professionella medarbetare.

Tjänsten

Vi erbjuder förutom spännande arbetsuppgifter;

– Kontor i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm

– Förtroendearbetstid

– Personlig bonus

– Generöst friskvårdsbidrag

– Gemensamma gruppträningsaktiviteter som innebandy och crossfit

– Möjlighet att föreläsa via Pineberry Academy, skriva artiklar på vår blogg Sökmotorkonsult.se och vara med i Sökpodden.

– Roliga teambuildingaktiviteter med hela företaget

pineberry_fredrik_robin

Här kan du läsa mer om vad jobbet som Sökmotorkonsult innebär!

Ansökan

Skicka en ansökan i enklaste form till job@pineberry.com så fort du kan. Vi går igenom inskickade ansökningar löpande. Ange ”Sökmotorkonsult SEO” i rubriken. Beskriv vad du gjort inom SEO så hör vi av oss.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta oss på job@pineberry.com

Genom att skicka in din ansökan till oss samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyften. Dina uppgifter lagras i två år för framtida rekryteringar efter senaste kontakt. Läs gärna mer i vår policy för Integritet och Dataskydd.