Om Pineberry.com

När vi lanserade Pineberry 2007 blev vi även med en blogg som lanserades på domänen sokmotorkonsult.se. Sedan dess har det skrivits mer än 1 200 artiklar på bloggen om vår bransch, allt ifrån senaste nytt från Google till krönikor om olika viktiga branschfrågor.

Pineberry.com var inte bara en blogg, utan det var även där vi samlade våra olika verktyg – där vissa av dem blivit så pass populära att de använts mer än 500 000 gånger. Även Sökpodden såg sitt första ljus på Pineberry.com, där det sedan 2015 släppts 100 nördiga avsnitt. Du lyssnar väl?

På senare år har vi funderat över att slå ihop våra två sajter, och under sommaren 2023 kom vi till skott och flyttade in Pineberry.com hos Pineberry.com. Under menyvalet Kunskap hittar du nu allt som tidigare fanns på Pineberry.com; bloggen, SEO-skolan, verktygen och Sökpodden.

Kärt barn har många namn

När vi startade bloggen fanns det ingen självklart titel på vad yrket i vår bransch skulle heta. Det fanns en uppsjö av varianter som användes – Sökmotorkonsult, SEO-konsult och Sökspecialist för att nämna några. Även idag används en stor variation av titlar för att beskriva de olika arbetsroller som finns i branschen. Oavsett vad du väljer att kalla det, om du är nyfiken på hur det är att jobba med oss på Pineberry bjuder vi på en inblick här.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.