Webbinar om digital marknadsföring

Hur gör du för att lyckas med din SEO och annonsering med Google och på sociala medier?

Anmäl dig till våra kostnadsfria webbinarier

Våra experter delar med sig av sina bästa tips under våra webbinarier om Amazon, SEO, Google Ads och annonsering på Facebook och Instagram. Webbinarierna är helt kostnadsfria och pågår ca 60 minuter. Du kan lätt logga på med din dator eller telefon för att hänga med varifrån som helst och självklart finns det tillfälle att ställa frågor till som våra föreläsare gärna svarar på.

Vi hjälper er att lyckas i sökresultatet

Om du vill att din sajt ska synas bättre i Googles sökresultat har du kommit rätt!

Be om offert

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren

Michael Wahlgren, grundare Pineberry

Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

 

Björn Bydén

Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Simon Davidsson

Simon är Pineberrys Innovationschef med flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han föreläser ofta runtom Sverige och är en återkommande medlem av teamet bakom Sökpodden. Han publicerar regelbundet artiklar om digital marknadsföring på vår blogg Sökmotorkonsult.se och leder ofta även våra populära utbildningar inom Google Ads.

Nicklas Krus

Pineberrys Head of Social Media Nicklas Krus har lång erfarenhet av både digital annonsering och SEO. Med sitt norrländska lugn och sakkunnighet är han en uppskattad föreläsare och kursledare som får komplicerade aspekter av digital marknadsföring att låta enkelt. Nicklas medverkar även ofta i Sökpodden och skriver spännande inlägg om annonsering på Facebook på vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

För oss är kunskap och transparens viktiga grundstenar i allt vi gör. Det är viktigt i vårt arbete med våra kunder och det är viktigt för att driva branschen framåt. Vi tror att dela vår kunskap har gjort oss så framgångsrika och därför känns Pineberry Academy som ett naturligt steg för oss.

Michael Wahlgren, grundare Pineberry AB.