Webbinar om digital marknadsföring

Hur gör du för att lyckas med din SEO och annonsering med Google och på sociala medier?

Anmäl dig till våra kostnadsfria webbinarier

Våra experter delar med sig av sina bästa tips under våra webbinarier om SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier. Webbinarierna är helt kostnadsfria och pågår ca 60 minuter. Du kan lätt logga på med din dator eller telefon för att hänga med varifrån som helst och självklart finns det tillfälle att ställa frågor till som våra föreläsare gärna svarar på.


Nu har vi haft vårens sista webbinar, men det kommer nya i höst så håll ut! Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du reda på när vi släpper nya datum. Vill du se en repris på tidigare webbinar kan du välja och vraka bland länkarna nedan.

 

Repris av tidigare webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka på länkarna nedan!

Träffa några av våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 17 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och är programledare för Sökpodden. Han är ofta ute och föreläser om digital marknadsföring på olika skolor, företag och konferenser.

Björn Bydén


Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg.

Felix Brynje


Pineberrys Head of SEM Felix Brynje har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring i allmänhet och performance marketing i synnerhet. Med ett brinnande intresse för digital marknadsföring och en strävan efter att alltid lära sig mer är han en uppskattad kollega och bransch-ambassadör. Felix hörs även i Sökpodden och syns allt som oftast till på Pineberrys kontor eller på en wakeboard i Öregrund.

Ricci Chan-Udom


 

Ricci är Pineberrys Head of Social och är en erfaren specialst på sociala medier som Facebook, Instagram, TikTok m.fl. Hon är en återkommande gäst i Sökpodden och har arbetat på Pineberry sedan 2020 efter att ha studerat marknadsföring på Lunds Universitet. Hon är även grundare till det framgångsrika företaget Feline Lashes.

Simon Davidsson


Simon är Pineberrys Innovationschef med flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han föreläser ofta runtom Sverige och är en återkommande medlem av teamet bakom Sökpodden. Han publicerar regelbundet artiklar om digital marknadsföring på vår blogg och leder ofta även våra populära utbildningar inom Google Ads.

”För oss är kunskap och transparens viktiga grundstenar i allt vi gör. Det är viktigt i vårt arbete med våra kunder och det är viktigt för att driva branschen framåt. Vi tror att dela vår kunskap har gjort oss så framgångsrika och därför känns Pineberry Academy som ett naturligt steg för oss.”

Michael Wahlgren, grundare Pineberry AB.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.