Välkommen till Pineberry

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotoroptimering och sökordsannonsering på Google samt Facebook-annonsering.

Allt började år 2007

Michael Wahlgren och Stefan Mahlstein bestämde sig, efter ett par år i ledande befattningar i framgångsrika internetföretag, för att starta ett eget företag. Ett företag som gjorde sökmotormarknadsföring lite annorlunda och med det slogs portarna till Pineberry upp 2007. Sedan dess har vi hjälpt hundratals kunder att öka sin synlighet i sökmotorerna och på Facebook.

Varför sökmotormarknadsföring?

Vi har valt att inrikta oss på just sökmotormarknadsföring för att det i våra ögon är det mest effektiva sättet att marknadsföra sig. Det är både kostnadseffektivt och väldigt lönsamt när det är gjort rätt. Vi tycker även att det är väldigt smart att möta dem som faktiskt aktivt söker efter det du erbjuder. Lönsamhet är en viktig faktor i allt vi gör och i takt med att Facebook blommat ut som annonskanal erbjuder vi våra kunder även hjälp med sin Facebook-annonsering. Vill du veta mer om vad vi gör för våra kunder? Här hittar du mer information om vad en Sökmotorkonsult hos oss gör.

Kungsgatan, Stockholm

Vi sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm. Kom gärna förbi och hälsa på! Adressen är Kungsgatan 55, 111 22 Stockholm. Kom gärna förbi och prata marknadsföring med oss, spela en runda pingis eller ta en fika!

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

50

medarbetare

Idag utgörs vårt team av ca 50 personer med kompletterande kompetenser och lång erfarenhet av branschen.

300+

kunder

Idag har vi drygt 300 kunder som vi optimerar för dagligen. Vi hjälper även våra samarbetspartners med olika uppdrag.

DI Gaseller & Superföretag

Pineberry tillhör den exklusiva skara av snabbväxande svenska aktiebolag som blivit utnämnda till både Gaseller och Superföretag.