Kunder

Sedan 2007 har Pineberry hjälpt hundratals företag att synas i sökresultat och sociala medier. Hur är det att samarbeta med Pineberry? Läs vad några av våra kunder säger om oss!

Case

”Anledningen till att vi vände oss till Pineberry är att de kunde kombinera hög ambitionsnivå och kompetens med en transparent och flexibel samarbetsmodell.”

”Samarbetet med Pineberry har utmärkt sig i engagemang, kunskap och flexibilitet. Genom att snabbt och riktig sätta sig in i Elites befintliga affärsmodell och samtidigt vara lyhörda och flexibla i utmanade och föränderliga tider har Pineberry agerat som kreativ, engagerad och pålitlig partner.”

”Ett bra komplement i vår offensiva satsning. Pineberry har fyllt detta tomrum på ett exemplariskt sätt och hjälpt oss med avancerad SEO”

”En enkel och rak dialog. Transparens och tydlig återkoppling varje månad…”

“YouTube är en effektiv marknadsföringskanal så länge man har rätt material och förberedelser.”

”Utan digital marknadsföring hade vi inte sålt något överhuvudtaget, vi hade inte funnits på nätet.”

”Vi visste att bra genomförande av en solid SEO-strategi ger avkastning i många år. Därför blev Pineberry med sin unika spetskompetens ett självklart val.”

”Vi har haft framgång tillsammans med Pineberry och vi vill långsiktigt jobba vidare med dem. De kommer proaktivt med bra förslag och vi har en bra dialog med dem gällande sökord.”

Fler kunder

aktieinvest

cylinda

Sagt om oss

Fyndiq

Synas där kunder letar efter produkter att köpa

”Det är avgörande för oss att vara närvarande när våra kunder letar efter produkter och fattar köpbeslut. Det är där vi ska synas. När de väl hittat oss ska vi se till att de köper rätt vara och kommer tillbaka.

Vi har valt Pineberry som samarbetspartner för vår sökmotormarknadsföring eftersom Pineberry dedikerat hjälper oss nå våra mål, är transparenta med vad vi investerar i och vilka resultat vi kan förvänta oss.”

Fredrik Norberg, CMO på Fyndiq AB

cykloteket

Från 100 till över 45 000 besökare per månad

”Vi har varit kunder hos Pineberry i 7 år. Pineberry har tagit ett helhetsgrepp om vår sökmotormarknadsföring och även hjälpt oss med webbprojekt.

Under denna period har vår organiska trafik från Google ökat från 100 till över 45 000 besökare per månad. Vi är väldigt glada över vårt samarbete och den långsiktighet som Pineberry har i sitt arbete.”

Pontus Ericsson, IT-Chef på Cykloteket

arbetsbyxor.com

Resultatet överträffar våra förväntningar

”Vi har valt att anlita Pineberry både när det gäller SEO och SEM som även nu innefattar vår YouTube-annonsering. Resultatet?

  • Ökning i organisk trafik med 74%
  • Sänkt kostnad per omvandling med 88% via Adwords
  • Klickkostnaderna har sjunkit med 51%
  • Antalet transaktioner har ökat med 734%

Så fort vi började se resultat fick vi förtroende för Pineberry som idag sköter all vår sökmotormarknadsföring.”

Lars Strömqvist, Arbetsbyxor.com