Visma Spcs

Nya SEO-framgångar tillsammans med Pineberry

Visma Spcs utmaning

Visma Spcs är Sveriges största leverantör av program för bokföring, lönehantering, fakturering och redovisning till småföretag och redovisningsbyråer. Även om Visma är mest känt för sina bokföringsprogram, satsar företaget hårt på att bygga ett komplett ekosystem för småföretagare, vilket innebär stora investeringar inom nya affärsområden.

 

Pineberrys lösning

Eftersom Visma Spcs har en stor site med långt arv samt har väldigt kapabla befintliga SEO-resurser inhouse, behövde företaget specifik SEO-assistans på en högre nivå. För att lösa uppgiften på ett så effektivt sätt som möjligt föreslog vi efter en inledande analys ett löpande samarbete i form av skräddarsydd rådgivning för företagets sökmotoroptimering. I det här fallet innefattar samarbetet bland annat optimering och löpande analys av den stora länkprofilen, optimering av intern länkstruktur, teknisk assistans och rådgivning inför lansering av nya affärsområden.

“Trots att vi har dedikerad SEO-expertis internt, kände vi att extern konsulthjälp hade varit ett bra komplement i vår offensiva satsning. Pineberry har fyllt detta tomrum på ett exemplariskt sätt och hjälpt oss med avancerad SEO, som bland annat kontinuerlig övervakning av länkprofilen och teknisk know-how.”

Björn Hartig och Gabriella Eriksson, SEO Specialists på vismaspcs.se

SEO Projektledning

Med projektledning inom sökmotoroptimering får ni en SEO konsult som hjälper er att till fullo utnyttja er potential hos sökmotorerna.

 

Läs mer

Ett vinnande samarbete


Med Pineberrys hjälp håller flera av Visma Spcs mest konverterande sökord Googles toppositioner i ett järngrepp. Den föreslagna strategin, löpande rådgivningen och den snabba exekveringen av den föreslagna strategin in-house har varit avgörande för Visma Spcs fortsatta framgång i den naturliga träfflistan hos Google. SEO är ett långsiktigt arbete och de bästa resultaten nås när våra konsulter integreras i kundens marknadsstrategi för att kunna bidra med sin expertis när den behövs som mest. Våra konsulters erfarenhet, expertis och tillgång tillavancerade verktyg är ett perfekt komplement till Visma Spcs duktiga talanger inhouse. Ledtiderna kortas ned markant när våra konsulter är involverade redan i strategiarbetet och tillsammans med kunden har vi löpande kunnat göra avvägningar för att hitta den bästa vägen framåt för Visma Spcs.

SEO Projektledning

Med projektledning inom sökmotoroptimering får ni en SEO konsult som hjälper er att till fullo utnyttja er potential hos sökmotorerna.

 

Läs mer

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Fler kunder

  • sbab logo
  • cylinda logo
  • arbetsbyxor.com logo
  • marshall logotyp
  • filmstaden logotyp
  • efva attling logotyp
sbab logo
cylinda logo
arbetsbyxor.com logo
marshall logotyp
filmstaden logotyp
efva attling logotyp