Utbilda dig inom digital marknadsföring

Alla kan lära sig att optimera för Google, annonsera digitalt eller förstå Google Analytics. Du kan ge dig och dina kollegor ett försprång genom att gå en utbildning hos oss.

Här hittar du mer info om våra utbildningar!

Just nu erbjuder vi våra populära kurser som distanskurser! 

Att sprida kunskap och utbilda är något vi brinner för och därför erbjuder vi kurser via Pineberry Academy. Vi erbjuder både skräddarsydda utbildningar och grundkurser inom SEO, SEM och annonsering på Facebook. Det är våra egna sökmotorkonsulter som föreläser och 9/10 deltagare rekommenderar oss starkt.

9:10 rekommenderar oss starkt

Facebook Ads-utbildning

Upptäck möjligheterna med annonsering på sociala medier så som Facebook och Instagram. Annonsering på Facebook har vuxit rejält senaste åren och är idag en annonsplattform som erbjuder annonsörer en kostnadseffektiv och mätbar synlighet och dessutom enorma mängder målgruppsdata. Visa dina annonser för kunder och fans, skapa look-alikes eller rikta in dig på konkurrenternas fans. Under en heldag dyker vi ned i annonsverktyget och lär er skapa en lönsam annonsering och hitta nya kunder.

Google Ads-utbildning

Att annonsera med Googles Ads i sökresultatet är ett kraftfullt sätt att nå en massiv målgrupp och därmed generera leads samt öka försäljning. Google Ads är oerhört flexibelt och samtidigt väldigt komplext – men med rätt kunskap kan du nå lönsamhet. På vår SEM kurs får du lära dig hur du ska lägga upp strategin och strukturera dina kampanjer för att få ut maximalt av annonseringen i sökresultatet.

  • Alla våra föreläsare är Google Ads-certifierade sökmotorkonsulter.
  • Utbildningen sker i Stockholm
  • Antalet platser är begränsat

Adwords-utbildning

SEO-utbildning

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att optimera din webbsajt och webbnärvaro för att kunna synas på toppositioner på Google. När du syns i sökresultatet fångar du upp nya kunder och kan öka din omsättning. På vår heldagskurs lär du dig grunderna som ger dig förutsättningarna för att skapa en lönsam sökmotoroptimering, oavsett om du optimerar själv eller köper in tjänsten.

Vill du veta vad de tidigare deltagarna tyckte?

Behöver ni skräddarsydda utbildningar?

Behöver ditt företag vässa kunskaperna inom sökmotoroptimering (SEO) och sökordsannonsering (Google Ads)? Inga problem! Vi skickar ut en erfaren och certifierad sökmotorkonsult till er under två timmar, en heldag eller mer – det är era önskemål som styr. Kontakta oss och berätta för oss vad ni har för utmaningar och vad ni skulle vilja lära er mer om och vilka dagar som passar så skräddarsyr vi en utbildning enligt era unika behov.

pineberry_academy

För oss är kunskap och transparens viktiga grundstenar i allt vi gör. Det är viktigt i vårt arbete med våra kunder och det är viktigt för att driva branschen framåt. Vi tror att dela vår kunskap har gjort oss så framgångsrika och därför känns Pineberry Academy som ett naturligt steg för oss.

Michael Wahlgren, grundare Pineberry AB.