Utbilda dig inom digital marknadsföring

Alla kan lära sig att optimera för Google, annonsera digitalt eller förstå Google Analytics. Du kan ge dig och dina kollegor ett försprång genom att gå en utbildning hos oss.

Att sprida kunskap och utbilda är något vi brinner för och därför erbjuder vi kurser via Pineberry Academy och skräddarsydda kurser som passar just ditt företag. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar och öppna grundkurser inom SEOSEM och annonsering på Facebook. Det är våra egna konsulter som föreläser och 9/10 deltagare rekommenderar oss starkt.

Pineberry Academy


Pineberry Academy är våra utbildningar inom digital marknadsföring. I små grupper får du under en heldag lära dig de grundläggande kunskaperna du behöver för att komma igång med SEO, Google Ads eller Facebook-annonsering.

Våra kommande kurser:

Sökmotoroptimering
Stockholm: 2 oktober, 10 december. Distans: 27 augusti, 7 november
Google Ads
Stockholm: 4 september, 23 oktober. Distans: 4 december
Facebook Ads
Stockholm: 5 september, 24 oktober Distans: 5 december

Facebook Ads-utbildning


9 av 10 tidigare deltagare rekommenderar oss starkt

Upptäck möjligheterna med annonsering på sociala medier så som Facebook och Instagram. Annonsering på Facebook har vuxit rejält senaste åren och är idag en annonsplattform som erbjuder annonsörer en kostnadseffektiv och mätbar synlighet och dessutom enorma mängder målgruppsdata. Visa dina annonser för kunder och fans, skapa look-alikes eller rikta in dig på konkurrenternas fans. Under en heldag dyker vi ned i annonsverktyget och lär er skapa en lönsam annonsering och hitta nya kunder.

Jag vill veta mer om Facebook-kursen!

9 av 10 tidigare deltagare rekommenderar oss starkt

Google Ads-utbildning


Att annonsera med Google Ads i sökresultatet är ett kraftfullt sätt att nå en massiv målgrupp och därmed generera leads samt öka försäljning. Google Ads är oerhört flexibelt och samtidigt väldigt komplext – men med rätt kunskap kan du nå lönsamhet. På vår SEM kurs får du lära dig hur du ska lägga upp strategin och strukturera dina kampanjer för att få ut maximalt av annonseringen i sökresultatet.

  • Alla våra föreläsare är Google Ads-certifierade konsulter.
  • Utbildningen sker i Stockholm, eller på distans.
  • Antalet platser är begränsat

SEO-utbildning


Vill du veta vad de tidigare deltagarna tyckte?
Klicka här!

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att optimera din webbsajt och webbnärvaro för att kunna synas på toppositioner på Google. När du syns i sökresultatet fångar du upp nya kunder och kan öka din omsättning. På vår heldagskurs lär du dig grunderna som ger dig förutsättningarna för att skapa en lönsam sökmotoroptimering, oavsett om du optimerar själv eller köper in tjänsten.

Jag vill veta mer om SEO-kursen!

Vill du veta vad de tidigare deltagarna tyckte?
Klicka här!

För oss är kunskap och transparens viktiga grundstenar i allt vi gör. Det är viktigt i vårt arbete med våra kunder och det är viktigt för att driva branschen framåt. Vi tror att dela vår kunskap har gjort oss så framgångsrika och därför känns Pineberry Academy som ett naturligt steg för oss.

Michael Wahlgren, grundare Pineberry.

Michael Wahlgren

Vill du ha en offert?


Vill du veta mer om våra utbildningar eller om hur vi kan lära dig och dina kollegor mer om digital marknadsföring? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.