Certifierad SEM-byrå

Sökordsannonsering gör att du kan annonsera för potentiella kunder som aktivt söker efter det din verksamhet erbjuder, det bästa är att du bara betalar när någon klickar på din annons.

Oavsett om du precis ska komma igång eller redan använder SEM som en naturlig del i din marknadsföring så ger vi dig förutsättningarna för att öka dina intäkter och din avkastning. Du får en relevant och strukturerad annonsering där så många klick som möjligt leder till köp.

Våra certifierade sökmotorkonsulter hjälper dig med din SEM-marknadsföring, oavsett om du är nybörjare eller redan har en befintlig annonsering, allt för att öka din försäljning från Google Ads och Bing Ads (som numera heter Microsoft Advertising).

  • Driva försäljning och hitta nya kunder.
  • Marknadsföra och bygga ditt varumärke.
  • Förbättra dina resultat och öka din avkastning.

Vad är SEM?


SEM är en förkortning av search engine marketing, eller sökordannonsering som vi säger på svenska. Väldigt förenklat är det Google och Bings egna annonsverktyg för att visa annonser i deras sökresultat. SEM bör vara en del av din marknadsföringsstrategi, och om du väljer bort den kanalen så bör du vara medveten om varför du gör så. Med tanke på hur direkt en annonsering i dessa medier kan påverka din försäljning, är det minst lika rätt att se SEM som ren och skär försäljning.

Det bästa är att du inte behöver förlita dig på din magkänsla när du jobbar med SEM. Istället kan du helt och håller utgå från fakta. Mätning och utvärdering av din annonsering kan göras in i minsta detalj för att avgöra om den är lönsam eller inte. Av denna unika inblick kan du ta bättre, mer faktabaserade beslut gällande din verksamhet. En annan unik sak med SEM är att du når dina potentiella kunder precis i det ögonblicket som de aktivt letar efter det du har att erbjuda.

Vill ni komma igång med SEM? Våra sökmotorkonsulter står till förfogande

När ni tar hjälp av vår SEM byrå med er sökordsannonsering är det alltid en certifierad konsult som hjälper er. Hos oss får ni alltid:

  • En Google- och Bing-certifierad, erfaren sökmotorkonsult som hanterar annonseringen.
  • Full kontroll och full insyn i vad vi gör och varför.
  • En fast månadskostnad för vårt arvode och löpande rapportering.
  • Full äganderätt av era annonskonton och en månads uppsägningstid.

Pineberry är en certifierad Google Premier Partner, vilket du kan läsa mer om här. Vi är även en certifierad partner hos Bing. Detta gör oss till en kvalificerad SEM-byrå, ett säkert kort för en lönsam annonsering.

Jag vill veta mer om SEM!

blå pin ikon

Prata SEM på vårt kontor i Stockholm

Myter, tips och tricks när det gäller SEM och Google Ads är något som vi gärna pratar mer om över en kopp kaffe på vårt kontor i Stockholm! Vi är en av de största SEM-byråerna i Sverige och du hittar oss i fina Katarinahuset vid Slussen i Stockholm. Kontakta oss idag så bokar vi in ett möte.

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.