Pineberry är en Google Premier Partner 2024. Detta innebär att Pineberry möter de olika krav som Google ställer för att bli en certifierad partner för Googles annonsplattform och anses vara en av Sveriges 3% bästa byråer baser på bland annat kundlojalitet, kundtillväxt, produktdiversifiering och årlig ökning i spend.

För att som vi som byrå ska kunna bli Google Premier Partner behöver vi först uppfylla de grundläggande kraven som handlar om vilka resultat vi når för våra kunder, hur stor total annonsbudget vi hanterar och att våra konsulter är certifierade i Google Ads.

Efter att grundkraven är uppfyllda utser Google vilka partnerbyråer som är bland de tre procent bästa. I detta urval använder sig Google av följande kriterier:

  • Kundtillväxt: hur bra vi är på få nya kunder till Google Ads, och hur bra vi är på att få befintliga kunder att växa.
  • Kundlojalitet: att våra kunder stannar kvar hos oss.
  • Produktdiversifiering: att vi som byrå använder en resultatfokuserad produktmix bland de möjligheter som erbjuds inom Google Ads.
  • Annonsutgifter per år: hur mycket pengar våra kunder investerar i Googles Ads.

Klicka här för att verifiera att Pineberry är Google Partner.

users icon

Vad innebär detta för mig som kund?


Att Pinebery är Premier-partner till Google ger er som kund hos oss många fördelar i er annonsering på Google Ads. Några av de viktigaste förmånerna är:

Avancerad Google Ads-support

Som Premier-partner har vi som byrå tillgång till en mer avancerad Google Ads-support, och dessutom dygnet runt. Detta kan vara väldigt värdefullt om vi stöter på problem med annonseringen.

Betaversioner av nya funktioner

Våra kunder får tillgång till nya funktioner i Google Ads tidigare än andra annonsörer vilket gör att ni kan ligga steget före.

Utökade insikter

Google delar löpande med sig av utökade insikter kring bland annat kundbeteenden och branschtrender.

Vill du ha en offert?


Vill du samarbeta med en Google Premier-partner? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.