Microsoft Advertising

Om ni idag har en fungerande och lönsam annonsering på Google så kan nästa naturliga steg vara att annonsera på Bing. Med Microsoft Advertising (tidigare Bing Ads) når ni ut internationellt och till en stor målgrupp men till en lägre klickkostnad samt med mindre konkurrens.

Annonsering på Bing kan vara ett lönsamt komplement till er annonsering på Google Ads. Ni når ut internationellt och till en stor målgrupp genom Bing och Yahoo men till en lägre klickkostnad samt med mindre konkurrens. I april 2019 bytte Bing Ads namn till Microsoft Advertising. 

Microsoft Advertising är smidigt att komma igång med, och er konsult hanterar hela annonseringen från skapandet av en fungerande kontostruktur till den löpande optimeringen. Vi bygger en kontostruktur för era sökord, annonser och kampanjer i Bing Ads. Uppföljningen och rapportering sker med hjälp av Google Analytics.

Så jobbar vi med Microsoft Advertising (Bing Ads)

Inledningsvis tar vi fram en kontostruktur i ert Bing Ads-konto där relevans mellan landningssidor, sökord och annonser är målet. Vi lägger även till spårningskoder för att mäta resultatet och avkastningen i Google Analytics. Uppstartsprocessen tar två till fyra veckor.

Pineberry är en certifierad Bing partner.

Löpande optimering och utveckling av er annonsering på Bing sköts av er certifierade konsult. Målet är att öka lönsamhet och avkastning över tid. Vi optimerar bland annat:

  • Era kampanjer, sökord och annonser
  • Budnivåer för att nå lönsamma positioner
  • Negativa sökord för att utesluta olönsam trafik
  • Landningssidor genom att testa fler och ge konverteringstips
  • Utformning och test av annonser efter prestation
  • Test av nya sökord med potential

Vill du ha en offert?


Vill du ha hjälp med din Google Ads-satsning? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med en kostnadsfri offert!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.