Partners

Hos oss får du hjälp att marknadsföra dig och få nya kunder direkt från sökmotorerna.

Men ibland krävs det mer för att utveckla din affär och då kan du behöva hjälp inom fler områden. Därför arbetar vi aktivt med partnerskap för att våra kunder och våra partners kunder ska kunna utvecklas och förbättra sina resultat. Men vi arbetar inte med vem som helst, vårt nätverk består av välrenommerade företag som delar vår syn på lönsamma och transparenta affärer som gynnar våra kunder.

Är du ute efter en pålitlig partner att skicka dina kunder till eller har du något att erbjuda Pineberrys kunder? Kontakta oss på
08-559 23 991.

Här följer en kort presentation av samarbetspartners vi rekommenderar:

 

Vår huvudägare NOVA

NOVA Consulting Group är Pineberrys huvudägare som levererar digitala lösningar till några av Nordens största varumärken. I gruppen ingår bl.a. Epinova som är proffs på Episerver och Optimizely; Novacare som kan allt om applikationsförvaltning; Microsoft.net-specialisterna på Novanet, UX-experterna på Northern Beat; Point Taken som är specialister på digital interaktion; Novalab som är NOVAS inkubator och investeringsbolag; och så givetvis vi på Pineberry. Du når NOVA på hello@novacg.se.


 

Möt Rivercode

Rivercode är en digitalbyrå som specialiserar sig på e-handel, varumärkesarbete och systemutveckling. Deras fokus är att hjälpa sina kunder lyckas i det digitala landskapet, genom att använda den bästa lösningen för varje utmaning. Kontakta Rivercode på  eller slå dem en signal på +46 (0)33-7206990.


 

 

Hej Vaimo

Vaimo är världsledande i att utveckla prisbelönta webbplatser, omnikanal-lösningar och mobila appar. Som en helhetsleverantör inom digital handel ligger deras fokus på att kombinera strategi, design, utveckling, optimering, molntjänster och andra digitala lösningar för att driva framgång för varumärken, återförsäljare och tillverkare. Vaimo levererar lösningar för B2B, B2C, Omnikanal, PIM, Order Management, Business Intelligence och Marketing Automation. Kontakta Vaimo på +46 8 452 26 50.


 

 

Träffa Winston

Våra grannar Winston är en strategisk webbyrå som har fokus på affärs- och verksamhetsutveckling inom digitala medier. Enkelt utryckt skapar de affärsnytta genom ta fram mätbar användarnytta. Och detta gör de i nära samarbete med deras uppdragsgivare utifrån deras verksamhetsmål, affärsförutsättningar och utifrån användarnas behov och beteenden. Winston tar ansvar för hela projekt – från analys och koncept till en färdig affärsdrivande webblösning. Kontakta Mårten Boman 0708 48 58 00 och hälsa från oss!


 

 

Hej Wikinggruppen

Wikinggruppen hjälper små och stora företag dra nytta av Internets alla möjligheter genom ett brett utbud av tjänster. De arbetar främst med e-handel och är med ca 1.200 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Hos Wikinggruppen kan du få en sökmotorvänlig och komplett lösning som designas efter dina önskemål. Med deras expertis inom systemutveckling finns även möjligheten att skräddarsy din onlinebutik efter dina behov. Fri support ingår både vid uppstart och som aktiv e-handlare med personlig e-handelsrådgivning. Vill du veta mer om Wikinggruppen? Kontakta gärna Jonte Bergman på 0650-757 59.


 

 

Hello Carismar

Med ett passionerat arbetssätt hjälper Carismar e-handlare att växa. I över tio år har Carismar levererat e-handelslösningar med unika funktioner, där fokus alltid har legat på kundens affär. Oavsett om du vill förstärka din e-handels business intelligence, öka din trafik, arbeta med SEO och konvertering, kunna erbjuda snabb utleverans eller koppling till sociala medier finner du hjälpen hos Carismar. I en bransch där takten ständigt ökar och nya ord och teorier kontinuerligt avlöser varandra, är det skönt att ha en partner som vågat testa det mesta. Kontakta Carismars Chief Sales Officer Lukas Rogvall på 0760-05 01 00 eller dra förbi på en kaffe så berättar de mer!


 

 

Möt Lybe

Med fokus på den svenska marknaden hjälper Lybe företag att lyckas med sin e-handel. Med lång erfarenhet, och expertis inom området utvecklar de webbshoppar utifrån e-handelsplattformen Magento som är oerhört flexibelt och anpassningsbart. Hos Lybe får du även hjälp med responsiv design men även med service och support. Deras fokus ligger på att skapa resultat för sina kunder och med det långsiktiga relationer. Vill du etablera eller utveckla din e-handel? Ring Tomas Bengtsson på telefonnummer 0708- 48 49 78.


 

Sugen på att bli partner?


Är du sugen på att bli en av våra partners? Använd formuläret för att höra av dig till oss, vi ser fram emot att jobba tillsammans!

*” anger obligatoriska fält

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.