Partners

Hos oss får du hjälp att marknadsföra dig och få nya kunder direkt från sökmotorerna.

Men ibland krävs det mer för att utveckla din affär och då kan du behöva hjälp inom fler områden. Därför arbetar vi aktivt med partnerskap för att våra kunder och våra partners kunder ska kunna utvecklas och förbättra sina resultat. Men vi arbetar inte med vem som helst, vårt nätverk består av välrenommerade företag som delar vår syn på lönsamma och transparenta affärer som gynnar våra kunder.

Är du ute efter en pålitlig partner att skicka dina kunder till eller har du något att erbjuda Pineberrys kunder? Kontakta oss på
08-559 23 991.

Här följer en kort presentation av samarbetspartners vi rekommenderar:

Vår huvudägare NOVA

Pineberry är en stolt del av NOVA Consulting Group som leverar digital strategi, design, utveckling och marknadsföring till några av Nordens största varumärken. NOVA består av 15 bolag med kontor i Oslo, Stockholm, Gdansk, och Krakow.

Bland de svenska bolagen hittar du Epinova som är proffs på Optimizely; Infunnel som kan allt om marketing automation, CRM-system och digitala leads; Fyr som arbetar med total experience design och experimentering; Singular Studios som är vår strategiska varumärkes- och designbyrå; Cloud Nine som är en av Sveriges främsta webbyråer; och så givetvis vi på Pineberry. Du når NOVA på hello@novacg.se.


 

Möt Rivercode

Rivercode är en digitalbyrå som specialiserar sig på e-handel, varumärkesarbete och systemutveckling. Deras fokus är att hjälpa sina kunder lyckas i det digitala landskapet, genom att använda den bästa lösningen för varje utmaning. Kontakta Rivercode på  eller slå dem en signal på +46 (0)33-7206990.


 

 

Hej Vaimo

Vaimo är världsledande i att utveckla prisbelönta webbplatser, omnikanal-lösningar och mobila appar. Som en helhetsleverantör inom digital handel ligger deras fokus på att kombinera strategi, design, utveckling, optimering, molntjänster och andra digitala lösningar för att driva framgång för varumärken, återförsäljare och tillverkare. Vaimo levererar lösningar för B2B, B2C, Omnikanal, PIM, Order Management, Business Intelligence och Marketing Automation. Kontakta Vaimo på +46 8 452 26 50.


 

 

Träffa Winston

Våra grannar Winston är en strategisk webbyrå som har fokus på affärs- och verksamhetsutveckling inom digitala medier. Enkelt utryckt skapar de affärsnytta genom ta fram mätbar användarnytta. Och detta gör de i nära samarbete med deras uppdragsgivare utifrån deras verksamhetsmål, affärsförutsättningar och utifrån användarnas behov och beteenden. Winston tar ansvar för hela projekt – från analys och koncept till en färdig affärsdrivande webblösning. Kontakta Mårten Boman 0708 48 58 00 och hälsa från oss!


 

 

Hej Wikinggruppen

Wikinggruppen hjälper små och stora företag dra nytta av Internets alla möjligheter genom ett brett utbud av tjänster. De arbetar främst med e-handel och är med ca 1.200 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Hos Wikinggruppen kan du få en sökmotorvänlig och komplett lösning som designas efter dina önskemål. Med deras expertis inom systemutveckling finns även möjligheten att skräddarsy din onlinebutik efter dina behov. Fri support ingår både vid uppstart och som aktiv e-handlare med personlig e-handelsrådgivning. Vill du veta mer om Wikinggruppen? Kontakta gärna Jonte Bergman på 0650-757 59.


 

 

Hello Carismar

Carismar Agency grundades 2005 och är en digital byrå som inriktar sig främst mot e-handel. Vi arbetar med design, strategi och utveckling för att kunna möta våra kunders behov. Vår ambition är alltid att arbeta med våra kunder långsiktigt och kunna bidra med vår erfarenhet och expertis inom e-handel. Vi bygger främst på Carismar Commerce aka Geins plattform men tar även uppdrag på andra plattformar. Bland våra kunder och uppdrag som vi arbetat med genom åren är bland andra: Bubbleroom, Zoovillage, Topformula, Inrego, Bonnier, Åhléns, Motostar, ATV huset, KA YO, och Tidningskungen.


 

Här är Geins


Geins kommer som en förkomponerad e-handelsplattform som tar hand om allt från innehåll till uppfyllelse och kan integreras med allt som löser dagens och morgondagens behov.

 

Möt Lybe

Med fokus på den svenska marknaden hjälper Lybe företag att lyckas med sin e-handel. Med lång erfarenhet, och expertis inom området utvecklar de webbshoppar utifrån e-handelsplattformen Magento som är oerhört flexibelt och anpassningsbart. Hos Lybe får du även hjälp med responsiv design men även med service och support. Deras fokus ligger på att skapa resultat för sina kunder och med det långsiktiga relationer. Vill du etablera eller utveckla din e-handel? Ring Tomas Bengtsson på telefonnummer 0708- 48 49 78.


 

Sugen på att bli partner?


Är du sugen på att bli en av våra partners? Använd formuläret för att höra av dig till oss, vi ser fram emot att jobba tillsammans!

*” anger obligatoriska fält

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.