Partners

Hos oss får du hjälp att marknadsföra dig och få nya kunder direkt från sökmotorerna.

Men ibland krävs det mer för att utveckla din affär och då kan du behöva hjälp inom fler områden. Därför arbetar vi aktivt med partnerskap för att våra kunder och våra partners kunder ska kunna utvecklas och förbättra sina resultat.Men vi arbetar inte med vem som helst, vårt nätverk består av välrenommerade företag som delar vår syn på lönsamma och transparenta affärer som gynnar våra kunder. 

Är du ute efter en pålitlig partner att skicka dina kunder till eller har du något att erbjuda Pineberrys kunder? Kontakta oss på 08-559 23 991.

 Här följer en kort presentation av samarbetspartners vi rekommenderar:

Möt Vaimo

vaimo-logo-webVaimo är världsledande i att utveckla prisbelönta webbplatser, omnikanal-lösningar och mobila appar. Som en helhetsleverantör inom digital handel ligger deras fokus på att kombinera strategi, design, utveckling, optimering, molntjänster och andra digitala lösningar för att driva framgång för varumärken, återförsäljare och tillverkare. Vaimo levererar lösningar för B2B, B2C, Omnikanal, PIM, Order Management, Business Intelligence och Marketing Automation. Kontakta Vaimo på +46 8 452 26 50.

Träffa Winston

winston loggaVåra grannar Winston är en strategisk webbyrå som har fokus på affärs- och verksamhetsutveckling inom digitala medier. Enkelt utryckt skapar de affärsnytta genom ta fram mätbar användarnytta. Och detta gör de i nära samarbete med deras uppdragsgivare utifrån deras verksamhetsmål, affärsförutsättningar och utifrån användarnas behov och beteenden. Winston tar ansvar för hela projekt – från analys och koncept till en färdig affärsdrivande webblösning. Kontakta Mårten Boman 0708 48 58 00 och hälsa från oss!

Hej Wikinggruppen

wikinggruppen-logoWikinggruppen hjälper små och stora företag dra nytta av Internets alla möjligheter genom ett brett utbud av tjänster. De arbetar främst med e-handel och är med ca 1.200 levererade webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Hos Wikinggruppen kan du få en sökmotorvänlig och komplett lösning som designas efter dina önskemål. Med deras expertis inom systemutveckling finns även möjligheten att skräddarsy din onlinebutik efter dina behov. Fri support ingår både vid uppstart och som aktiv e-handlare med personlig e-handelsrådgivning. Vill du veta mer om Wikinggruppen? Kontakta gärna Jonte Bergman på 0650-757 59.

Hello Carismar

CarismarMed ett passionerat arbetssätt hjälper Carismar e-handlare att växa. I över tio år har Carismar levererat e-handelslösningar med unika funktioner, där fokus alltid har legat på kundens affär. Oavsett om du vill förstärka din e-handels business intelligence, öka din trafik, arbeta med SEO och konvertering, kunna erbjuda snabb utleverans eller koppling till sociala medier finner du hjälpen hos Carismar. I en bransch där takten ständigt ökar och nya ord och teorier kontinuerligt avlöser varandra, är det skönt att ha en partner som vågat testa det mesta. Kontakta Max på 08-522 92 261 eller kom förbi på en kaffe så berättar de mer!

Möt Lybe

lybe_logoMed fokus på den svenska marknaden hjälper Lybe företag att lyckas med sin e-handel. Med lång erfarenhet, och expertis inom området utvecklar de webbshoppar utifrån e-handelsplattformen Magento som är oerhört flexibelt och anpassningsbart. Hos Lybe får du även hjälp med responsiv design men även med service och support. Deras fokus ligger på att skapa resultat för sina kunder och med det långsiktiga relationer. Vill du etablera eller utveckla din e-handel? Ring Tomas Bengtsson på telefonnummer 0708- 48 49 78.

Hälsa på WordOn

wordon_logoWordOn är en digital mediebyrå med fokus på ditt resultat. Vi hjälper dig att att få fler kunder genom att nå din målgrupp med ditt budskap vid rätt tidpunkt och i rätt sammanhang. Hos oss får du i förväg veta vilket resultat du kan förvänta dig. Vill du veta mer om hur WordOn jobbar eller vilka resultat du kan få? Kontakta Mats Lagerholm på mats.lagerholm@wordon.se.

Säg hej till Millstone Group

Millstone Group LogoMillstone Group med Pineberry, WordOn och Moow har sedan 2007 hjälpt över 1 500 kunder få mer effekt av sin marknadsföring. Genom att se till att du når din målgrupp med rätt budskap i rätt kanal vid rätt tidpunkt ger vi dig fler kunder. Vill du förbättra din mediestrategi med hjälp av en oberoende rådgivare? Då ska du kontakta Stefan Mahlstein på stefan.mahlstein@millstonegroup.se eller ring 0736-508 710.