Våra kärnvärden

Det finns mycket som präglar ett företag och dess medarbetare. Här berättar vi vad som är viktigt för oss.

rapport på datorskärm

Grunden i allt vi gör

När det kommer till kritan är det tre saker vi tycker är extra viktiga och försöker att leva efter. Att vara öppna och transparenta med vad vi gör för våra kunder och varför. Dela med sig av vår kunskap för det gynnar oss, våra kunder och branschen som sådan. Och resultatet – för i slutändan är det alltid resultatet som räknas.

Vi tror att en schysst atmosfär gör jobbet enklare och bättre för alla inblandade. Tycker du likadant? Du kanske till och med delar våra ledord och tycker att dem är viktiga? Då vill vi gärna arbeta med dig. Idag har vi flera samarbetspartners som deras vår syn på affärer och vill du jobba hos oss ska du ta en närmare titt på våra annonserade tjänster.

Sökmotoroptimering

Rätt (sök)ord på rätt plats


Att synas med rätt ord på rätt plats skapar både framgångsrik sökmotormarknadsföring och fängslande berättelser. Och att just kunna sätta rätt ord på rätt plats samt viljan att förstå och dela med oss av en annars så sluten bransch var det som fick oss att starta upp ett företag. ”Vi kan bättre” var mantrat som trummade och som tagit oss dit vi är idag. Till ett företag som inte bara jobbar för att få kunder att synas på rätt sätt – utan att även med transparens och lärande skapa förståelse och väcka intresse.

2007 var tiden inne för att göra marknaden för sökmotormarknadsföring lite mer intressant genom att sätta Pineberry på kartan och sprida kunskap. Genom att ställa oss frågor som ”hur talar vi klarspråk med Google” eller ”vilka ord är det som leder till köp” utvecklas vi alltid i en föränderlig värld.

Genvägar är för dem som inte kan


Vi gick från ingen insyn till att nu ha full kontroll. Från en idé till ett företag och från frågande till utbildande. Många tror att sökmotormarknadsföring enbart handlar om att hamna högst upp i sökresultatet eller att få så många klick som möjligt. Men att tänka så är att ta snabba genvägar och blunda för konsekvenserna.

Vi tänker lite annorlunda: alla insatser ska leda till någonting. Kärnan i det vi gör är att våra kunder ska få nya kunder. Våra kunder ska på ett lönsamt sätt synas på rätt sätt. Att sätta rätt (sök)ord på rätt plats så deras berättelse kan synas och fånga de rätta kunderna – det gör att våra kunder kan säga hej till nya kunder.

Hälsningar, vi på Pineberry

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så återkommer vi så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.