Kostnadsfritt webbinar med Michael Wahlgren och Björn Bydén om SEO

Nytt SEO-webbinar med Michael och Björn

Pineberry bjuder in ett spännande webbinar med de hetaste tipsen för hur du ska göra din SEO effektivare, enklare och lönsammare.

Pineberrys grundare Michael Wahlgren och Björn Bydén, Head of SEO, delar med sig av sina bästa råd från deras samlade erfarenhet. I detta webbinar kommer Björn och Michael prata om vikten av OnSerp-optimering, sökintentionen som nästan alla e-handlare missar samt hur intern konkurrens kan ställa till det.

Anmäl dig nedan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret som börjar kl 13:00 den 29 januari.

Webbinaret som är helt kostnadsfritt kommer pågå i ca 30 minuter och det kommer finnas tillfälle att ställa frågor till Michael och Björn som besvaras i mån av tid.

Michael Wahlgren

Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Björn Bydén

Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com