Kostnadsfritt SEO-webbinar

med Michael Wahlgren och Björn Bydén

SEO-webbinar: Ämnet kommer inom kort!

Inom kort kommer vi tillkännage ämnet för vårens SEO-webbinar som är planerat till kl 13:00 den 30 mars,  men redan nu kan du säkra din plats genom att anmäla dig!

Webbinaret kommer att hållas av Pineberrys Head of SEO Björn Bydén och vår grundare Michael Wahlgren. Tillsammans har de lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa företag öka sin synlighet på Google och få fler organiska konverteringar genom sökmotoroptimering.

Webbinaret som är helt kostnadsfritt och kommer pågå i ca 60 minuter och det kommer finnas gott om tid att ställa frågor om SEO och Google till Björn och Michael.


Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)

Anmäl dig till det här och våra andra webbinarer med formuläret ovan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret börjar kl 13:00 den 30:e mars

Se repris av tidigare SEO-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Björn Bydén


Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.