Kostnadsfritt webbinar med Michael Wahlgren och Björn Bydén om SEO

Användarvänlighet och SEO

Pineberry bjuder in till ett spännande SEO-webbinar om hur sökmotoroptimering och användarupplevelse kan samverka och förbättra dina resultat online.

I maj kommer Google att sjösätta Page Experience Update. Med denna uppdatering ska Google i högre grad börja ta hänsyn till hur användarvänlig en sida är. Björn Bydén, Head of SEO och vår grundare Michael Wahlgren går igenom vad denna uppdatering innebär och delar med sig av exempel och erfarenheter av hur SEO och användarupplevelse kan samverka på bästa sätt. Anmäl dig nu för att växla upp ditt SEO-arbete under 2021!

Du anmäler dig nedan och får din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret som börjar kl 13:00 den 10:e februari.

Webbinaret som är helt kostnadsfritt kommer pågå i ca 60 minuter och det kommer finnas tillfälle att ställa frågor om SEO till Björn och Michael som besvaras i mån av tid.

Se repris av tidigare SEO-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier så klicka på nedan länk:

Digital PR lyfter din SEO den 16:e september 2020

Lönsam SEO den 29:e januari 2020

SEO-tips den 13:e november 2019

Michael Wahlgren

Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Björn Bydén

Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com