Kostnadsfritt SEO-webbinar

med Michael Wahlgren och Björn Bydén

Nyttja AI i din SEO

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar om vilka möjligheter och hot som AI innebär för din SEO.

Ingen har väl missat uppståndelsen som varit inom AI och SEO hittills under året där Googles och Bings AI-chattar har blivit snackisar. Frågan som många ställer sig är om AI är en bra möjlighet för SEO eller om det snarare ska ses som ett hot. Björn Bydén, Head of SEO och vår grundare Michael Wahlgren går igenom det senaste som hänt på AI-fronten för SEO samt ger sin syn på hur man som företag på bästa sätt kan nyttja de möjligheter som AI erbjuder. Anmäl dig nu för att växla upp ditt SEO-arbete under 2023.

Webbinaret som är helt kostnadsfritt och kommer pågå i ca 60 minuter och det kommer finnas tillfälle att ställa frågor om SEO till Björn och Michael.

Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)


Anmäl dig till det här och våra andra webbinarer med formuläret ovan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret börjar kl 13:00 den 31:a maj.

Se repris av tidigare SEO-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 17 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och är programledare för Sökpodden. Han är ofta ute och föreläser om digital marknadsföring på olika skolor, företag och konferenser.

Björn Bydén


Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.