Kostnadsfritt SEO-webbinar

med Michael Wahlgren och Björn Bydén

Mäta värdet av SEO

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar om hur du på bästa sätt kan mäta och värdesätta din investering i SEO.

Det är ingen tvekan om att SEO är värdefullt, samtidigt kan det vara klurigt att mäta värdet av en SEO-investering. Björn Bydén, Head of SEO och vår grundare Michael Wahlgren delar med sig av sina erfarenheter kring hur du kan värdesätta ditt SEO-arbete på bästa sätt. Anmäl dig nu för att växla upp din SEO under 2024.

Webbinaret är helt kostnadsfritt och kommer att pågå i ca 60 minuter. Det kommer att finnas tillfälle att ställa frågor om SEO till Björn och Michael.

Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)
Hidden
Vill du ha vårt månatliga nyhetsbrev med senaste nytt inom SEO, SEM och sociala medier?

Anmäl dig till det här och våra andra webbinarer med formuläret ovan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret börjar!

 

Se repris av tidigare SEO-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 17 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och är programledare för Sökpodden. Han är ofta ute och föreläser om digital marknadsföring på olika skolor, företag och konferenser.

Björn Bydén


Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.