Google Ads-webbinar

med Michael Wahlgren och Felix Brynje

Nå nya kunder med Demand Gen

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar om Demand Gen – en ny spännande kampanjtyp inom Google Ads.

Demand Gen är ett nytt intressant alternativ till traditionell video- och displayannonsering inom Google Ads. I detta webbinar delar Felix Brynje, Head of SEM och vår grundare Michael Wahlgren med sig av sin syn på Demand Gen och ger konkreta tips på hur du kan använda dig av denna kampanjtyp för att växa din verksamhet. Anmäl dig nu för att växla upp din annonsering på Google Ads under 2024.

Webbinaret är helt kostnadsfritt och kommer att pågå i ca 60 minuter.  Det kommer att finnas gott om tid att ställa frågor om Google Ads till Felix och Michael.

Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)
Hidden
Vill du ha vårt månatliga nyhetsbrev med senaste nytt inom SEO, SEM och sociala medier?

Anmäl dig till det här och våra andra webbinarer med formuläret ovan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret börjar!

 

Se repris av våra tidigare Google Ads-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 17 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och är programledare för Sökpodden. Han är ofta ute och föreläser om digital marknadsföring på olika skolor, företag och konferenser.

Felix Brynje


Pineberrys Head of SEM Felix Brynje har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring i allmänhet och performance marketing i synnerhet. Med ett brinnande intresse för digital marknadsföring och en strävan efter att alltid lära sig mer är han en uppskattad kollega och bransch-ambassadör. Felix hörs även i Sökpodden och syns allt som oftast till på Pineberrys kontor eller på en wakeboard i Öregrund.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.