Google Ads-webbinar

med Michael Wahlgren och Simon Davidsson

Anpassa Google Ads till sämre tider

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar om hur du på bästa sätt kan anpassa din annonsering på Google Ads till sämre tider.

Sämre tider betyder inte sämre möjligheter på Google Ads. Men för att fortsätta lyckas när förutsättningarna ändras behöver du anpassa din annonsering. Simon Davidsson, Head of Innovation och vår grundare Michael Wahlgren går igenom vad som är extra viktigt att tänka på för Google Ads utifrån de förändrade marknadsvillkor som vissa företag upplever just nu. Anmäl dig nu för att nå bättre resultat med Google Ads.

Webbinaret som är helt kostnadsfritt och kommer pågå i ca 60 minuter och det kommer finnas gott om tillfälle att ställa frågor om Google Ads till Simon och Michael.

Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)


Anmäl dig till det här och våra andra webbinarer med formuläret ovan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret börjar kl 13:00 den 22:a mars.

Se repris av våra tidigare Google Ads-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Simon DavidssonSimon Davidsson


Simon är Pineberrys Innovationschef med flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han föreläser ofta runtom Sverige och är en återkommande medlem av teamet bakom Sökpodden. Han publicerar regelbundet artiklar om digital marknadsföring på vår blogg Sökmotorkonsult.se och leder ofta även våra populära utbildningar inom Google Ads.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.