Google Ads-webbinar

med Michael Wahlgren och Felix Brynje

Skapa rätt förutsättningar för Performance Max

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar om hur du på bästa sätt kan lyckas med annonsering med kampanjtypen Performance Max på Google Ads.

Performance Max är en relativt nya kampanjtyp som Google satsar hårt på. Felix Brynje, Head of SEM och vår grundare Michael Wahlgren går igenom hur Performance Max skiljer sig från andra kampanjer på Google Ads och vilka möjligheter och utmaningar som finns. Anmäl dig nu för att nå bättre resultat med Google Ads.

Webbinaret som är helt kostnadsfritt och kommer pågå i ca 60 minuter och det kommer finnas tillfälle att ställa frågor om Google Ads till Felix och Michael.


Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)

Anmäl dig till det här och våra andra webbinarer med formuläret ovan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret börjar kl 13:00 den 7:e december.

Se repris av våra tidigare Google Ads-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Felix Brynje


Felix BrynjePineberrys Head of SEM Felix Brynje har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring i allmänhet och performance marketing i synnerhet. Med ett brinnande intresse för digital marknadsföring och en strävan efter att alltid lära sig mer är han en uppskattad kollega och bransch-ambassadör. Felix hörs även i Sökpodden och syns allt som oftast till på Pineberrys kontor eller på en wakeboard i Öregrund.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.