Google Ads-webbinar

med Michael Wahlgren och Felix Brynje

Använd Optimization Score på rätt sätt

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar om hur du på bästa sätt kan använda dig av Optimization Score på Google Ads.

Sedan ett antal år ger Google sina annonsörer automatiska rekommendationer och sammanfattar hur väl du använder dig av dessa i något som kallas för Optimization Score. Men ska man alltid följa Googles rekommendationer? I detta webbinar ger Felix Brynje, Head of SEM och vår grundare Michael Wahlgren sin syn på saken och går igenom hur de tycker att du ska förhålla dig till ditt Optimization Score. Anmäl dig nu för att växla upp din annonsering på Google Ads under 2023.

Webbinaret är helt kostnadsfritt och kommer att pågå i ca 60 minuter.  Det kommer finnas tillfälle att ställa frågor om Google Ads till Felix och Michael.


Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)
Vill du ha vårt månatliga nyhetsbrev med senaste nytt inom SEO, SEM och sociala medier?


Se repris av våra tidigare Google Ads-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 17 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och är programledare för Sökpodden. Han är ofta ute och föreläser om digital marknadsföring på olika skolor, företag och konferenser.

Felix Brynje


Felix BrynjePineberrys Head of SEM Felix Brynje har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring i allmänhet och performance marketing i synnerhet. Med ett brinnande intresse för digital marknadsföring och en strävan efter att alltid lära sig mer är han en uppskattad kollega och bransch-ambassadör. Felix hörs även i Sökpodden och syns allt som oftast till på Pineberrys kontor eller på en wakeboard i Öregrund.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.