Kostnadsfritt Webbinar med Michael Wahlgren och Simon Davidsson om Google Ads

Nytt Google Ads-webbinar med Michael och Simon

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar med fokus på SEM och Google Ads med vår grundare Michael Wahlgren och Jonathan Olsson, Pineberrys Head of SEM.

Tillsammans delar de med sig av sina bästa tips för att du ska lyckas med din annonsering och får fler konverteringar med Google Ads. Under webbinariet finns det även möjlighet att ställa SEM-frågor till Jonathan och Michael.

Efter du anmält dig får du din personliga länk mailad till dig och en påminnelse strax innan webbinaret som börjar kl 13:00 den 14:e april.

Webbinaret är helt kostnadsfritt och kommer pågå i ca 60 minuter. Det kommer finnas tillfälle att ställa frågor till Michael och Simon som besvaras i mån av tid.

Se repris av tidigare SEM-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier så klicka på nedan länk:

SEM-webbinar den 11:e november 2020

SEM-webbinar den 25:e mars 2020

SEM-webbinar den 20:e november 2019

Michael Wahlgren

Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Simon Davidsson

Simon är Pineberrys Head of SEM och med flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han föreläser ofta runtom Sverige och är en återkommande medlem av teamet bakom Sökpodden. Han publicerar regelbundet artiklar om digital marknadsföring på vår blogg Sökmotorkonsult.se och är även kursledare för våra populära utbildningar inom Google Ads.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com