Kostnadsfritt Webbinar med Michael Wahlgren och Simon Davidsson om Google Ads

Nytt Google Ads-webbinar med Michael och Simon

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar med fokus på SEM och Google Ads med vår grundare Michael Wahlgren och Simon Davidsson, Head of SEM.

Tillsammans delar de med sig av sina bästa tips för att du ska lyckas med din annonsering med Google. Under webbinariet finns det även möjlighet att ställa SEM-frågor till Simon och Michael.

Anmäl dig nedan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret som börjar kl 13:00 den 25 mars.

Webbinaret är helt kostnadsfritt och kommer pågå i ca 30 minuter. Det kommer finnas tillfälle att ställa frågor till Michael och Simon som besvaras i mån av tid.

Michael Wahlgren

Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Simon Davidsson

Simon är Pineberrys Head of SEM och med flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han föreläser ofta runtom Sverige och är en återkommande medlem av teamet bakom Sökpodden. Han publicerar regelbundet artiklar om digital marknadsföring på vår blogg Sökmotorkonsult.se och är även kursledare för våra populära utbildningar inom Google Ads.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com