Gratis webbinar om sociala medier

med Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom

Se repris på tidigare Sociala Medier-webbinar!

Nu har vi haft vårens sista webbinar, men det kommer nya i höst så håll ut! Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du reda på när vi släpper nya datum. Vill du se en repris på tidigare Sociala medier-webbinar kan du välja och vraka bland länkarna nedan.

Se repris av våra tidigare Sociala medier-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 17 år inom sökmotormarknadsföring är en avSveriges främsta experter inom området. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och är programledare för Sökpodden. Han är ofta ute och föreläser om digital marknadsföring på olika skolor, företag och konferenser.

Ricci Chan-Udom


Ricci är Pineberrys Head of Social och är en erfaren specialst på sociala medier somFacebook, Instagram, TikTok m.fl. Hon är en återkommande gäst i Sökpodden och har harbetat på Pineberry sedan 2020 efter att ha studerat marknadsföring på Lunds Universitet. Hon är även grundare till det framgångsrika företaget Feline Lashes.

 

 

 

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.