Senior Sökmotorkonsult

Vi är på jakt efter ytterligare en Senior Sökmotorkonsult som vill bli en del av vårt fantastiska team. Vill du ligga i framkant och arbeta på en av Sveriges främsta byråer, då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten.

Vilka vi är

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och annonsering i sociala medier. Sedan starten 2007 har vi vuxit stadigt med lönsamhet och två gånger blivit utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri och blivit korade till Superföretag av Veckans Affärer. På senare år har vi blivit uppmärksammade för böckerna ”Guldläge på nätet” och ”Bygg en pengamaskin” samt vår podcast Sökpodden. En stor del av vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov samt engagerade och professionella medarbetare. Våra kärnvärden är transparens, resultat och kunskap och de genomsyrar allt vi gör.

Tjänsten

Som Senior Sökmotorkonsult är din uppgift att jobba med våra kunder för att utarbeta samt genomföra en fungerande SEO-strategi efter deras behov, sedan arbetar du löpande för att optimera kundens resultat. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av företaget och våra produkter genom att vi ständigt vill förbättra vår leverans till våra kunder.

Vi erbjuder förutom spännande arbetsuppgifter;

– Kontor i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm

– Förtroendearbetstid

– Personlig bonus

– Generöst friskvårdsbidrag

– Gemensamma gruppträningsaktiviteter som innebandy och crossfit

-Möjlighet att föreläsa via Pineberry Academy, skriva artiklar på vår blogg Sökmotorkonsult.se och vara med i Sökpodden

– Roliga teambuildingaktiviteter med hela företaget

Din bakgrund

Du har troligen studerat vid högskola/universitet och har jobbat med sökmotormarknadsföring en längre tid. Du kan även ha drivit egna SEO-projekt men vill nu testa att arbeta på byrå, du får såklart fortsätta att driva egna projekt under tiden du arbetar hos oss. Vi hoppas att du vill fortsätta utvecklas inom ditt område och vi förutsätter ett brinnande intresse för internet och kommunikation i allmänhet och Google och dess algoritmer i synnerhet. För denna tjänst krävs goda kunskaper att skriva och tala på svenska och engelska och vi ser gärna att du är certifierad i Google Analytics.

Vi förutsätter att du är strukturerad, noggrann, kommunikativ, lösningsfokuserad och analytisk. Du är öppen, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vi jobbar med mängder av projekt och kunder så det är bra om du gillar att utvecklas och att alla dagar ser olika ut.

Ansökan

Skicka personligt brev och CV till job@pineberry.com så fort du kan. Vi går igenom inskickade ansökningar löpande. Ange ”Senior Sökmotorkonsult” i rubriken.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta oss på job@pineberry.com

Onpage analys Pineberry

Här kan du läsa mer om vad jobbet som Sökmotorkonsult innebär!