Teknisk Webbanalytiker

Vi är på jakt efter en teknisk webbanalytiker som vill bli en del av vårt fantastiska team. Känner du att kärnvärden som resultat, kunskap och transparens triggar igång dig, då tycker vi att du ska läsa vidare om tjänsten.

Vilka vi är

Pineberry är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på sökmotormarknadsföring och annonsering i sociala medier. Sedan starten 2007 har vi vuxit stadigt med lönsamhet och två gånger blivit utsedd till Gasellföretag av Dagens Industri och blivit korade till Superföretag av Veckans Affärer. På senare år har vi blivit uppmärksammade för böckerna ”Guldläge på nätet” och ”Bygg en pengamaskin” samt vår podcast Sökpodden. En stor del av vår framgång kommer från ett ständigt fokus på våra kunder och deras behov samt engagerade och professionella medarbetare. Våra kärnvärden är transparens, resultat och kunskap och de genomsyrar allt vi gör.

Tjänsten

Vi söker någon som har erfarenhet av webbanalys och primärt arbetat inom Google Analytics och Google Tag Manager men även gärna erfarenhet av konverteringsoptimering. Du får gärna ha djupa kunskaper inom JavaScript och ha erfarenhet av att implementera verktyg för webbanalys och A/B-tester. Kanske är du en webbutvecklare i grunden som blivit intresserad av webbanalys. 

Som webbanalytiker är din uppgift att stötta våra sökmotorkonsulter med djupare webbanalys och teknisk implementation av olika verktyg samt testning. Du kommer att få hålla i utbildningar både internt och externt och vara med att sprida kunskap inom våra olika kanaler.

Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av företaget och våra produkter genom att vi ständigt vill förbättra vår leverans till våra kunder. Tjänsten som webbanalytiker är helt ny hos oss och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter för rollen samt ansvara för utveckling av nya produkter inom webbanalys.

 

Vi erbjuder förutom spännande arbetsuppgifter;

  • Kontor i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm
  • Förtroendearbetstid
  • Personlig bonus
  • Tjänstepension
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Gemensamma gruppträningsaktiviteter som innebandy och crossfit
  • Möjlighet att föreläsa via Pineberry Academy, skriva artiklar på vår blogg Sökmotorkonsult.se och vara med i Sökpodden
  • Roliga teambuildingaktiviteter med hela företaget

Din bakgrund

Du har studerat vid högskola/universitet och gärna jobbat med webbanalys tidigare och har med fördel en bakgrund inom webbutveckling. Vi hoppas att du vill fortsätta utvecklas inom ditt område och vi förutsätter ett brinnande intresse för analys, internet och kommunikation i allmänhet och Google Analytics och Google Tag manager i synnerhet. För denna tjänst krävs goda kunskaper att skriva och tala på svenska och engelska och vi ser gärna att du är certifierad i Google Analytics. 
Vi förutsätter att du är strukturerad, noggrann, kommunikativ, lösningsfokuserad, analytisk och har god affärsförståelse. Du är öppen, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vi jobbar med mängder av projekt och kunder så det är bra om du gillar att utvecklas och att alla dagar ser olika ut.

webbanalytiker

Ansökan

Skicka personligt brev och CV till job@pineberry.com så fort du kan. Vi går igenom inskickade ansökningar löpande. Ange ”Teknisk Webbanalytiker” i rubriken.

Har du frågor om jobbet är du välkommen att kontakta oss på job@pineberry.com

Genom att skicka in din ansökan till oss samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyften. Dina uppgifter lagras i två år för framtida rekryteringar efter senaste kontakt. Läs gärna mer i vår policy för Integritet och Dataskydd.