Google Ads-utbildning

På vår Google Ads-kurs får du lära dig lägga strategi, strukturera konton, optimera annonser samt hur du ökar lönsamheten på din annonsering i Googles sökresultat.

På denna Google Ads-kurs lär Pineberrys erfarna konsulter dig hur du skapar lönsam annonsering i Google Ads. Utbildningen är avgränsad till annonsering i söknätverket.

 • När och var: Stockholm: 4 september, 23 oktober. Distans: 4 december
 • Pris: 8 950 kr (Stockholm)
 • Nivå: Nybörjare

Anmäl dig på Webbdagarnas hemsida!

Kursen sker tillsammans med Webbdagarna Academy, vid anmälan förflyttas du dit.

Lär dig annonsera med Google Ads (AdWords)


Att annonsera med Google Ads (tidigare Google AdWords) är ett snabbt och effektivt sätt att synas för en målgrupp som aktivt söker efter det du erbjuder. Men trots sin enkla utformning är Google Ads en komplex annonseringsplattform och för att lyckas med din sökordsannonsering måste du känna till vissa grundläggande värderingar och principer. Under en heldag lär våra certifierade och erfarna konsulter dig hur du får ut det mesta ur annonseringen. Utbildningen sker i Stockholm med begränsat antal platser.

Vem ska gå utbildningen?


9 av 10 deltagare rekommenderar oss starkt!

Den här AdWords kursen är framtagen för dig som nyss börjat eller som vill börja arbeta med Google Ads-annonsering på ett kostnadseffektivt sätt. Du som är digital strateg, säljchef eller marknadsansvarig och funderar på att börja använda sökordsannonsering som en ny säljkanal, för att sprida ditt varumärke samt köper in tjänsten från en tredje part bör gå denna utbildning.

Du behöver inga förkunskaper för att delta på vår AdWords utbildning eftersom vi börjar från grunden och dyker djupare i ämnet under dagen för en bättre förståelse.

9 av 10 deltagare rekommenderar oss starkt!

Google Ads-kursens innehåll

Du som deltar kommer att få både teoretisk och praktisk kunskap om Google Ads. Utbildningen innehåller följande moment:

 • Möjligheterna med Google Ads (AdWords)

 • Förståelse för sökordsanalys och hur du sätter din strategi

 • Inblick i kontostruktur och best practice för annonser

 • Landningssidor & kampanjinställningar

 • Optimering och hur du bäst fördelar din budget

 • Följa upp din annonsering och förbättra dina resultat

Behöver ni skräddarsydda utbildningar?

Behöver ditt företag vässa kunskaperna inom sökmotoroptimering (SEO), sökordsannonsering (Google Ads) eller Facebook Ads? Vi skickar ut en erfaren och certifierad konsult till er under två timmar, en heldag eller mer – det är era önskemål som styr. Kontakta oss och berätta för oss vad ni har för utmaningar och vad ni skulle vilja lära er mer om och vilka dagar som passar så skräddarsyr vi en utbildning enligt era unika förutsättningar och behov.

Skräddarsydd utbildning passar mig bäst

Vem föreläser?

Pineberrys Head of SEM Felix Brynje har mångårig erfarenhet av digital marknadsföring i allmänhet och performance marketing i synnerhet. Med ett brinnande intresse för digital marknadsföring och en strävan efter att alltid lära sig mer är han en uppskattad kollega och bransch-ambassadör. Felix hörs även i Sökpodden och syns allt som oftast till på Pineberrys kontor eller på en wakeboard i Öregrund.

Omdömen från våra deltagare

 • ”Det var väldigt bra att ni började med att gå igenom Adwords allmänt, så att man fick en överblick innan vi dök ner i detaljerna.”

 • ”Allt har varit rakt igenom proffsigt! Bra material som man får ta med hem, ett certifikat som man gärna hänger upp på väggen – och framförallt professionella föreläsare med genuint engagemang.”

 • ”Jättebra med kompendium och jättebra med live demo i verktyget”

Har du frågor kring Google Ads-utbildningen? Hör av dig!

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.