AdWords-utbildning

På vår AdWords-kurs får du lära dig lägga strategi, strukturera konton, optimera annonser samt hur du ökar lönsamheten på din annonsering i Googles sökresultat.

På denna AdWords-kurs får du lära dig hur du skapar lönsam annonsering i Google AdWords. Utbildningen är avgränsad till annonsering i söknätverket.

 • Datum: 5 september / 24 oktober
 • Pris: 6 950 kr ex moms
 • Plats: Stockholm
 • Nivå: Nybörjare

Anmäl dig till AdWords-kursen!

Webbdagarna Academy

 

Kursen sker tillsammans med Webbdagarna Academy, vid anmälan förflyttas du dit.

Lär dig annonsera med Google AdWords

Att annonsera med Google AdWords är ett snabbt och effektivt sätt att synas för en målgrupp som aktivt söker efter det du erbjuder. Men trots sin enkla utformning är Google AdWords en komplex annonseringsplattform och för att lyckas med din sökordsannonsering måste du känna till vissa grundläggande värderingar och principer. Under en heldag lär våra certifierade och erfarna sökmotorkonsulter dig hur du får ut det mesta ur annonseringen. Utbildningen sker i Stockholm med begränsat antal platser.

AdWords-kursens innehåll

Du som deltar kommer att få både teoretisk och praktisk kunskap om Google AdWords. Utbildningen innehåller följande moment:

 • Möjligheterna med Google AdWords
 • Förståelse för sökordsanalys och hur du sätter din strategi
 • Inblick i kontostruktur och best practice för annonser
 • Landningssidor & kampanjinställningar
 • Optimering och hur du bäst fördelar din budget
 • Följa upp din annonsering och förbättra dina resultat

Schema för AdWords-utbildningen

Vem ska gå utbildningen?

910-rekommenderar-oss-starkt

Den här kursen är framtagen för dig som nyss börjat eller som vill börja arbeta med Google AdWords-annonsering på ett kostnadseffektivt sätt. Du som är digital strateg, säljchef eller marknadsansvarig och funderar på att börja använda sökordsannonsering som en ny säljkanal, för att sprida ditt varumärke samt köper in tjänsten från en tredje part bör gå denna utbildning.

Du behöver inga förkunskaper för att delta eftersom vi börjar från grunden och dyker djupare i ämnet under dagen för en bättre förståelse.

Vilka föreläser?

Michael Berman, AdWords-certifierad sökmotorkonsult med lång erfarenhet av sökordsannonsering, ansvarar för AdWords-utbildningens innehåll. Michael är även huvudföreläsare för denna utbildning och föreläser ofta inom ämnet för företag och skolor som beställer utbildningar via oss. Läs mer om Michael Berman och våra andra föreläsare här.

forelaseare-michael-green

Adwords-utbildningHitta hit

Vår AdWords-kurs arrangeras tillsammans med Webbdagarna Academy. Våra erfarna sökmotorkonsulter håller utbildningen i IDGs fina lokaler på Södermalm. Adressen är Magnus Ladulåsgatan 65, Stockholm och hit hittar du enkelt med både buss, pendeltåg (Södra Station) och t-bana gröna linjen (hållplats Medborgarplatsen).

 

Frågor eller funderingar?

Har du frågor kring AdWords-utbildningen eller vill du ha hjälp med din bokning? Oavsett vad du behöver hjälp med så är du välkommen att höra av dig till oss på 08-559 23 991 eller mejla academy@pineberry.com så hjälper vi dig.

citat

Sagt av deltagarna

”Det var väldigt bra att ni började med att gå igenom Adwords allmänt, så att man fick en överblick innan vi dök ner i detaljerna.”

”Allt har varit rakt igenom proffsigt! Bra material som man får ta med hem, ett certifikat som man gärna hänger upp på väggen – och framförallt professionella föreläsare med genuint engagemang.”

”Jättebra med kompendium och jättebra med live demo i verktyget”

Anmäl dig till AdWords-utbildningen

Kursen sker tillsammans med Webbdagarna Academy, vid anmälan förflyttas du dit.

Undrar du något kring kursen? Kontakta oss idag!

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.