Google Ads-utbildning

På vår Google Ads-kurs får du lära dig lägga strategi, strukturera konton, optimera annonser samt hur du ökar lönsamheten på din annonsering i Googles sökresultat.

På denna Google Ads-kurs får du lära dig hur du skapar lönsam annonsering i Google Ads. Utbildningen är avgränsad till annonsering i söknätverket.

 • Datum: 23 oktober och 30 januari
 • Pris: 6 450 kr ex moms
 • Plats: Stockholm
 • Nivå: Nybörjare

Anmäl dig till Google Ads-kursen!

Webbdagarna Academy

 

Kursen sker tillsammans med Webbdagarna Academy, vid anmälan förflyttas du dit.

Lär dig annonsera med Google Ads (AdWords)

Att annonsera med Google Ads (tidigare Google AdWords) är ett snabbt och effektivt sätt att synas för en målgrupp som aktivt söker efter det du erbjuder. Men trots sin enkla utformning är Google Ads en komplex annonseringsplattform och för att lyckas med din sökordsannonsering måste du känna till vissa grundläggande värderingar och principer. Under en heldag lär våra certifierade och erfarna sökmotorkonsulter dig hur du får ut det mesta ur annonseringen. Utbildningen sker i Stockholm med begränsat antal platser.

Google Ads-kursens innehåll

Du som deltar kommer att få både teoretisk och praktisk kunskap om Google Ads. Utbildningen innehåller följande moment:

 • Möjligheterna med Google Ads (AdWords)
 • Förståelse för sökordsanalys och hur du sätter din strategi
 • Inblick i kontostruktur och best practice för annonser
 • Landningssidor & kampanjinställningar
 • Optimering och hur du bäst fördelar din budget
 • Följa upp din annonsering och förbättra dina resultat

Vem ska gå utbildningen?

910-rekommenderar-oss-starkt

Den här AdWords kursen är framtagen för dig som nyss börjat eller som vill börja arbeta med Google Ads-annonsering på ett kostnadseffektivt sätt. Du som är digital strateg, säljchef eller marknadsansvarig och funderar på att börja använda sökordsannonsering som en ny säljkanal, för att sprida ditt varumärke samt köper in tjänsten från en tredje part bör gå denna utbildning.

Du behöver inga förkunskaper för att delta på vår AdWords utbildning eftersom vi börjar från grunden och dyker djupare i ämnet under dagen för en bättre förståelse.

Vem föreläser?

Simon Davidsson är Head of SEM på Pineberry och har flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han är en mycket uppskattad föreläsare, en flitig medverkare i Sökpodden och har publicerat ett flertal uppskattade artiklar om digital marknadsföring.

Läs mer om våra andra föreläsare här.

citat

Sagt av deltagarna

”Det var väldigt bra att ni började med att gå igenom Adwords allmänt, så att man fick en överblick innan vi dök ner i detaljerna.”

”Allt har varit rakt igenom proffsigt! Bra material som man får ta med hem, ett certifikat som man gärna hänger upp på väggen – och framförallt professionella föreläsare med genuint engagemang.”

”Jättebra med kompendium och jättebra med live demo i verktyget”

Anmäl dig till Google Ads-utbildningen

Kursen sker tillsammans med Webbdagarna Academy, vid anmälan förflyttas du dit.

Undrar du något kring kursen? Kontakta oss idag!

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.