Sveriges vassaste utbildning i sökmotoroptimering

Idag öppnar vi Pineberry Academy och den första utbildningen i sökmotoroptimering (SEO) hålls den 14-15 maj i Stockholm. I höst kommer vi även att erbjuda fler utbildningar inom såväl detta område som sökmotormarknadsföring (SEM) på Google.

Förutom ämnesspecifika utbildningar inom SEO & SEM erbjuder vi skräddarsydda företagsutbildningar. Föreläsarna är Pineberrys egna Sökmotorkonsulter vilket innebär att deltagarna får lära sig direkt av de som har kunskap, erfarenhet och som arbetar med ämnet dagligen – vilket vi tycker är att lära sig av de bästa.

Det är väldigt få företag inom sökbranschen som redovisar hur de arbetar trots att branschens själva grund vilar på att tillgängliggöra information via sökmotorer för alla som söker. ”Det finns mycket hemlighetsmakeri inom sökmotormarknadsföring och vi har länge arbetat för ökad transparens, att öppna upp och göra sök tillgängligt för alla. Vi har startat Pineberry.com, vi är ute och föreläser, vi har nyligen publicerat en SEO-bok och nu öppnar vi dessutom egna utbildningar”, säger Michael Wahlgren, VD på Pineberry.

Pineberry Academy är till för de som ställer höga krav på utbildningar och vill kunna omsätta kunskaperna till praktiskt nytta. Vi hälsar er varmt välkomna med er anmälan och säger väl mött!

För mer information eller material om Pineberry Academy – besök www.pineberry.com/academy eller kontakta oss direkt på 08-559 23 991 eller academy@pineberry.com