Våra föreläsare

Det är våra egna Sökmotorkonsulter som föreläser på Pineberry Academy och hos oss får du en praktisk utbildning som leder till framgångsrik sökmotormarknadsföring.

Vi tror att transparens och delad kunskap leder till bättre resultat för sökbranschen i allmänhet och för våra kunder i synnerhet. Därför tar vi nu steget fullt ut och öppnar dörren för alla som vill lära sig allt om sökmotormarknadsföring, Google Analytics och Facebook-annonsering. 

Alla våra föreläsare är erfarna Sökmotorkonsulter och vi lär dig att lyfta ditt företags sökmotormarknadsföring och förbättra dina resultat. Vi är certifierade av Google för SEM och alla våra föreläsare skriver regelbundet artiklar på Sökmotorkonsult.se.

Lär känna våra föreläsare och har du några frågor så ta gärna kontakt med oss.

Michael Wahlgren – Grundare

Michael är grundare av Pineberry och har mer än 15 års erfarenhet av onlinemarknadsföring från flera framgångsrika företag. Michael är ofta ute och föreläser om sökmotormarknadsföring på olika skolor och företag. Med relevanta exempel och jämförelser ger Michael en förståelse av digital marknadsföring som är enkel och relevant att ta till sig och omvandla till affärsnytta. Michael Wahlgren är författare av två populära böcker, SEO-boken Guldläge på nätet och AdWords-boken Bygg en pengamaskin som han skrivit tillsammans med Michael Berman, och är även ständig röst i podcasten Sökpodden.

Björn Bydén – Head of SEO

Björn är Sökmotorkonsult och Head of SEO på Pineberry och optimerar våra uppdrag med fokus på större e-handelsföretag. Med sin långa erfarenhet från SEO-branschen lär Björn dig allt du behöver kunna om SEO – från analys och sökstrategier via måluppsättning till On Page och Off Page samt analys och uppföljning. Björn gör SEO enkelt och till något som alla kan ta till sig lätt.

Michael Berman – Head of Paid Search

Michael Berman

Michael är Sökmotorkonsult och vår Head of Paid Search. Michael föreläser ofta för företag om de vanligaste och mest kostsamma misstagen företag och e-handlare gör i sin sökordsannonsering. Googles annonseringsplattform är komplex men med Michaels internationella erfarenhet inom SEM och SEO leder han dig igenom kampanjstruktur, optimering och strategier för att du ska få en lönsam avkastning på din sökordsannonsering. Michael är även medförfattare till AdWords-boken Bygg en pengamaskin tillsammans med Michael Wahlgren.

Pontus Karlsson – CPO & Sökmotorkonsult

Pontus-Karlsson-2Pontus kommer lära dig allt om hur du driver relevant trafik från sökmotorerna och sedan konverterar din trafik till försäljning med hjälp av optimerade formulär och landningssidor. SEO och SEM används bäst för att ge varandra synergieffekter och Pontus visar vägen hur du drar nytta av både din annonsering och din organiska synlighet för att nå mål och mer därtill.

Fredrik Kyhlstedt – Sökmotorkonsult

Fredrik-Kylstedt-2

Fredrik, Sökmotorkonsult, lär dig arbeta med din webbsajt med allt från innehåll till lättnavigering som både gynnar din placering i sökmotorerna och skapar återkommande kunder. Med fokus på lönsamhet, jämförelser och förfining av insatser når du maximalt resultat. Fredrik lär dig hur du använder analys, strategi och jämförelser för att få bäst utdelning på ditt SEO- & SEM-arbete.

Maria Fernholm – Teamledare & Sökmotorkonsult
Maria-Fernholm-utomhus

Maria är Sökmotorkonsult och Head of Social Media på Pineberry och hon ansvarar för våra produkter inom annonsering på sociala medier. Maria kommer att lära dig om hur du får ut synergieffekter ur dina marknadsinsatser inom SEO, SEM och annonsering på Facebook och Instagram.

Nicklas Krus – Head of Social Media

nicklas-krus-utomhus Nicklas Krus, Sökmotorkonsult och Sociala medierkonsult, är Head of Social Media på Pineberry. Med sitt norrländska lugn visar Nicklas vägen till hur du sätter upp dina kampanjer på Facebook och Instagram så du själv kan hantera din annonsering med ett lönsamt resultat.

Viktoria Nerell – Sökmotorkonsult

Viktoria har en Kandidatexamen från Stockholms Universitet inom data och systemvetenskap med inriktning digital marknadsföring. Hon jobbar på Pineberry med både SEM och Facebook och är en del av redaktionen bakom Sökmotorkonsult.se.

Simon Davidsson – Tf. Head of SEM och Sökmotorkonsult

Simon arbetar som Sökmotorkonsult på Pineberry med fokus på SEO och SEM. Han har en Master of Business Administration (MBA) inom Marknadsföring från Linnéuniversitetet i Kalmar. Han är en van föreläsare och kan lära dig allt om AdWords och sökmotoroptimering på ett pedagogiskt och enkelt sätt.