Våra föreläsare

Det är våra egna Sökmotorkonsulter som föreläser på Pineberry Academy och hos oss får du en praktisk utbildning som leder till framgångsrik sökmotormarknadsföring.

Vi tror att transparens och delad kunskap leder till bättre resultat för sökbranschen i allmänhet och för våra kunder i synnerhet. Därför är vi stolta över våra kurser inom SEO, Google Ads och Facebook-annonsering som vi har tillsammans med vår utbildningspartner Webbdagarna Academy.

Alla våra föreläsare och kursledare är erfarna Sökmotorkonsulter som lär dig att lyfta ditt företags digitala marknadsföring och förbättra dina resultat. Pineberry som byrå är Google Premiere Partner och våra sökmotorkonsulter är alla certifierade av Google. De flesta våra föreläsare skriver regelbundet artiklar på Sökmotorkonsult.se och många är regelbundna gäster i Sökpodden, Sveriges största podcast om digital marknadsföring med Google och Facebook.

Lär känna våra föreläsare och har du några frågor så ta gärna kontakt med oss.

Michael Wahlgren – Grundare

Michael är grundare av Pineberry och har mer än 15 års erfarenhet av onlinemarknadsföring från flera framgångsrika företag. Michael är ofta ute och föreläser om sökmotormarknadsföring på olika skolor och företag. Med relevanta exempel och jämförelser ger Michael en förståelse av digital marknadsföring som är enkel och relevant att ta till sig och omvandla till affärsnytta. Michael Wahlgren är författare av två populära böcker, SEO-boken Guldläge på nätet och AdWords-boken Bygg en pengamaskin som han skrivit tillsammans med Michael Berman, och är även ständig röst i podcasten Sökpodden.

Björn Bydén – Head of SEO

Björn är Sökmotorkonsult och Head of SEO på Pineberry och optimerar våra uppdrag med fokus på större e-handelsföretag. Med sin långa erfarenhet från SEO-branschen lär Björn dig allt du behöver kunna om SEO – från analys och sökstrategier via måluppsättning till On Page och Off Page samt analys och uppföljning. Björn gör SEO enkelt och till något som alla kan ta till sig lätt.

Simon Davidsson – Head of SEM

Simon är Pineberrys Head of SEM och med flera års erfarenhet av digital annonsering med Google Ads. Han föreläser ofta runtom Sverige och är en återkommande medlem av teamet bakom Sökpodden. Han publicerar regelbundet artiklar om digital marknadsföring på vår blogg Sökmotorkonsult.se och är även kursledare för våra populära utbildningar inom Google Ads.

Pontus Karlsson – CPO & Sökmotorkonsult

Pontus kommer lära dig allt om hur du driver relevant trafik från sökmotorerna och sedan konverterar din trafik till försäljning med hjälp av optimerade formulär och landningssidor. SEO och SEM används bäst för att ge varandra synergieffekter och Pontus visar vägen hur du drar nytta av både din annonsering och din organiska synlighet för att nå mål och mer därtill.

Nicklas Krus – Head of Social Media

Pineberrys Head of Social Media Nicklas Krus har lång erfarenhet av både digital annonsering och SEO. Med sitt norrländska lugn och sakkunnighet är han en uppskattad föreläsare och kursledare som får komplicerade aspekter av digital marknadsföring att låta enkelt. Nicklas medverkar även ofta i Sökpodden och skriver spännande inlägg om annonsering på Facebook på vår blogg Sökmotorkonsult.se.