Anlita en Amazon-konsult

Anlita en av våra konsulter och öka er försäljning på Amazon.

Eller ring oss på: 08-559 23 991

Låt en Amazon-konsult från Pineberry hjälpa er att öka försäljningen på Amazon. Oavsett om du jobbat med annonsering på Amazon tidigare eller är helt grön på området kan vi bistå med spjutspetskompetens och verka för att ditt företag ligger i framkant på Amazon.

Så jobbar våra konsulter med Amazon

Amazon är en marknadsplats med både organiska och betalda placeringar. Till skillnad mot Google Ads påverkar den betalda annonseringen hur du rankar organiskt på Amazon. Därför är det viktigt att förstå hur synergierna mellan de betalda och organiska placeringarna fungerar hos Amazon.

Här är den utarbetade process som våra Amazon-konsulter jobbar utifrån:

  1. Uppstart

Under den grundliga uppstarten vi sätter upp målen och strategin för vårt gemensamma samarbete – och lär känna varandra bättre. Som er Amazon-byrå vill vi ha god insyn i er verksamhet för att kunna göra vårt jobb på bästa sätt.

  1. Sökordsanalys

Under sökordsanalysen analyserar vi djupare hur dina potentiella kunders sökbeteende ser ut på Amazon och vilka sökord de använder när de letar produkter.

  1. Produktanalys och mappning

När vi har klart för oss hur sökbeteendet inom ditt segment ser ut undersöker vi hur det går att anpassa med ditt produktutbud. Här bestämmer du och din Amazon-konsult tillsammans vilka produktgrupper som ska prioriteras och på vilket sätt.

  1. OnPage-implementering

Hur dina produktsidor är optimerade mot det sökbeteende som finns inom ditt segment är avgörande för hur lyckad annonseringen blir. Vi gör en större insats på detta område innan vi börjar jobba i ert Amazon-konto, sedan kontinuerligt under den löpande optimeringen.

  1. Uppbyggnad av annonskonto

Vi bygger ert annonskonto hos Amazon efter den väl beprövade struktur vi gör för våra befintliga Amazon-kunder.

  1. Löpande optimering

Vi optimerar löpande kontot för att nå de mål vi satt upp för vårt Amazon Ads-samarbete. Det innebär bland annat att vi kontinuerligt genomför budjusteringar, A/B-testar, lägger till negativa sökord som inte presterar. Arbetet med den organiska utvecklingen på Amazon följer vi upp med hjälp av tredjepartsverktyg.

Välkommen att höra av dig

Om du är i behov av en Amazon-konsult och vill höra mer om hur vi jobbar är du varmt välkommen att höra av dig. Vi håller normalt till på Kungsgatan 55 i Stockholm men i dessa coronatider jobbar de flesta av oss hemifrån. Verksamheten fungerar precis som vanligt så hör gärna av dig på mejl eller telefon eller lämna en offertförfrågan nedan så bokar vi in ett förutsättningslöst möte. Väl mött!