Pineberry ❤ Sökmotorkonsult.se

Som du kanske känner till sedan tidigare så drivs Pineberry.com av oss på Pineberry. I första hand finns Pineberry.com för att vi gillar att dela med oss av våra erfarenheter men det finns också en annan mer historisk anledning. Pineberry.com är namnet på det företag som Magnus Bråth (jag som oftast skriver här) startade som sen blev en del av Pineberry. Det finns idag ingen gräns mellan Pineberry.com och Pineberry.

Vi har precis påbörjat ett förändringsarbete och vi tänkte berätta lite om vad du kan förvänta dig under det närmaste året. Våra båda webbsajter Pineberry.com och Pineberry.com kommer ytterligare närma sig varandra. Till att börja med så kommer det dyka upp lite grafiska förändringar så att de båda sajterna ska kännas som en enhet. En sak som inte kommer att ändras alls är att vi fortsatt oförtrutet kommer att skriva om sökmotoroptimering på Pineberry.com.

Vi vill självklart berätta om dessa förändringar för dig först. Det är alla ni som läser, kommenterar och delar vårt material som är det viktigaste och det glömmer vi inte. Varje steg i processen gör vi med dig i åtanke och vi är övertygade om att du kommer få lite glada överraskningar när du besöker oss i framtiden.

2 kommentarer på "Pineberry ❤ Sökmotorkonsult.se"

  1. Och en bra blogg är det ju onekligen. Finns det några speciella skäl till att ni håller dem separata, de flesta företag verkar ju föredra en blogg på den egna domänen. Granted att sokmotorkonsult är en kanske … mer relevant domän för ämnet, men är det det som är skälet?


  2. Anledningen hittills är att Pineberry.com startade innan Pineberry och sen levt vidare.


Kommentarsfältet är stängt.