Dags för Academy!

Imorgon är det dags för Sveriges bästa AdWords-utbildning! 

Som vi berättat tidigare har Pineberry Academy och Webbdagarna Academy slagit ihop sina påsar för att kunna leverera Sveriges bästa utbildningar inom AdWords och SEO. Imorgon tisdag den 28 september och onsdag 29 september är det upp till bevis då vi slår upp portarna och välkomnar höstens första kursdeltagare.

AdWords med Michael Berman

AdWords-kursen imorgon hålls av Michael Berman och där kommer deltagarna få lära sig hur man bäst använder Googles annonsplattform för att skapa en lönsam annonsering. Det blir en grundlig tur i gränssnittet och Michael delar med sig av sina bästa strategier och vilka fallgropar annonsörer bör undvika.

SEO med Viktor Calmhede

På torsdag lär Viktor Calmhede ut grunderna i SEO. Utbildningen bygger på Pineberrys metodik och recept för lönsam SEO: Analys, On-Page, Länkstrategi och Uppföljning. Det blir även praktiska övningar under dagen för att alla ska kunna ta till sig detta komplexa ämne.

Fick du inte plats på veckans omgång? Då finns det extrainsatta tillfällen i oktober du kan anmäla dig till. Här hittar du mer information och anmälan till nästa Academy-omgång. 

Vi ses på Academy!