Nedräkning till nästa Pineberry Academy

 

Nyhetsbrev-academy-no-text

Att kunskap är viktigt är någonting vi på Pineberry har levt efter sedan dag ett. Det var även en av anledningarna till att Pineberry Academy startade – och nu är det dags för nästa steg.

På Pineberry Academys tidigare utbildningar har fokus legat på sökmotoroptimering och även denna gång kommer vi att ha en SEO-utbildning, men i och med tidigare efterfrågningar presenterar vi nu även en AdWords-utbildning. Utbildningarna är inbokade 27-28 maj och eftersom det är ett begränsat antal platser kan det vara en god idé att paxa plats redan nu. Observera också att detta är två separata utbildningar. Du måste alltså inte gå ena, för att gå den andra.

SEO-utbildning 27 maj
Att synas på Google kan vara avgörande när kommer till nya kunder  Med Pineberry Academys SEO-utbildning får du kunskapen om hur själv fångar in nya kunder och med det ökar lönsamheten.
AdWords-utbildning 28 maj
Genom att annonsera med Google AdWords blir får du snabbt synlig i sökresultatet. Vi går igenom hur du lägger strategier, strukturerar dina konton samt hur du optimerar dina annonser på bästa sätt.

 

Maximal kunskap på minimal tid

Detta är en chans att på bara två dagar lära dig de viktigaste när det kommer till marknadsföring på Google. Du behöver inga som helst förkunskaper utan vi börjar på nybörjarnivå för att sedan avancera. Kom även ihåg att bara för att du vill gå ena, behöver du inte gå andra. Du väljer själv om du vill gå både SEO och AdWords-utbildningen eller endast en av dem

 

  • Båda utbildningarna börjar med frukost 08:30 och håller på fram till 16:00.
  • Utbildningen hålls i Spårvagnshallarna Konferens i Stockholm.

 

Mer information om utbildningarna hittar du här. Har du frågor kan du självklart kontakta oss direkt. Är du nöjd med all information och vill boka nu, nu, nu? Då kan du göra det här för SEO och här för AdWords.