Nya datum för Pineberry Academy

Våra populära kurser i Google AdWords, Analytics, Facebook Ads och SEO har varit välbesökta och enormt uppskattade av våra deltagare. Nu laddar vi om inför 2017 och nya datum för nästa år är satta!

”Allt har varit rakt igenom proffsigt! Bra material som man får ta med hem, ett certifikat som man gärna hänger upp på väggen – och framförallt professionella föreläsare med genuint engagemang.” AdWords Academy-deltagare

Nyhetsbrev-academy-no-textVi brinner för att sprida kunskap och att utbilda, något som är tydligt i våra utbildningar i Pineberry Academy. Förutom skräddarsydda utbildninger erbjuder vi även heldagskurser i grunderna inom Google AdWords, Analytics, Facebook Ads och SEO. I samarbete med IDG och Webbdagarna Academy är nu våra nästa utbildningstillfällen spikade till 1 februari för AdWords och den 2 februari för vår SEO-kurs. Våra kunniga föreläsare ger dig en stabil grund att stå på och kurserna är enormt populära. Läs mer om våra utbildningar på Pineberry Academy och anmäl dig redan idag!