Nytt datum för succén Pineberry Academy

Tidigare denna månad gick den första tvådagarsutbildningen i SEO av stapeln. Från tidig morgon genom två heldagar föreläste sex stycken Sökmotorkonsulter från oss om olika delar inom sökmotoroptimering. Vi dök ned i Analys, On Page, Länkar och slutligen Uppföljning. Resultatet blev en succé.

Och på tal om uppföljning – vi bad våra deltagare att tycka till om utbildningen och det blev toppbetyget 4,8 (av 5) för Pineberry Academy.

 

Boka in oktober nu

22-23 oktober är det dags för Pineberry Academy’s SEO-utbildning igen. Redan nu har vi öppnat anmälan för dem som vill komma med. Fram till 30 juni har vi boka tidigt-pris och en plats för tvådagarsutbildning kostar 9 800 kr ex moms.

– Vi och deltagarna är så pass nöjda med resultatet att Pineberry Academy har satt ett nytt datum för nästa omgång för att kunna tillgodose de som hamnade på väntelistan förra gången. Jag ser redan nu fram emot höstens SEO-utbildning och hälsar alla nya Pineberry Academy-deltagare varmt välkomna, säger Michael Wahlgren, VD på Pineberry och Utbildningsledare på Pineberry Academy.

Läs mer om SEO-utbildningen samt omdömen från tidigare deltagare