Sommarrabatt på Pineberry Academy

Kanske har du redan smörjt in dig med sololja och tagit plats på playan? Kanske räknar du dagarna för en semester som väntar runt hörnet? Oavsett vilket kan det vara en god idé att pausa allt du gör för att istället ta dig in på vår utbildningssida och anmäla dig till Pineberry Academy den 14-15 oktober.

Just nu kan du nämligen plocka hem en sommarrabatt som fram till sista augusti ger dig plats på vår AdWords- eller SEO-utbildning för 500 kronor mindre än vad det annars kostar.

Höstens utbildning kommer – precis som i våras – innebära två stycken utbildningar, varpå den ena fokuserar på AdWords och den andra Sökmotoroptimering. Du väljer själv om du vill gå ena eller båda.

Detta är det som gäller:

Pris per utbildning: 4400 kronor exklusive moms
(ordinarie pris 4900 kronor)

Utbildningen sker i Stockholm och vänder sig till dig som vill lära dig grundera i AdWords och SEO av certifierade Sökmotorkonsulter. Kombinera eller gå på vardera utbildningen, du bestämmer! I kursen ingår även utbildningsmaterial samt diplom för genomförd utbildning.

Om du har några frågor om utbildningen eller något annat som berör onlinemarknadsföring har vi öppet hela sommaren. Slå en signal eller skicka ett mejl så lovar vi att återkomma så snart som möjligt. Kom ihåg att sommarrabatten endast gäller till slutet av augusti, så vänta inte för länge med din bokning. Vi ses i oktober!

 

Några röster från tidigare deltagare:

”Jag lärde mig mycket på alla delar. Alla föreläsare var bra. Det var en enkelt, tydlig och jämn nivå rakt genom alla delar av utbildningen”

”Er entusiasm smittade av sig och ni fick något klurigt att bli greppbart.
Proffsigt, roligt och lättförståeligt! Är väldigt nöjd!”

”Allt har varit rakt igenom proffsigt! Bra material som man får ta med hem, ett certifikat som man gärna hänger upp på väggen – och framförallt professionella föreläsare med genuint engagemang.”