Tre snabba om Facebook Ads-kursen

Den 8 november smäller det! Då är det nämligen premiär för Facebook Ads-utbildning på Pineberry Academy. 

Annonsering på Facebook och Instagram växer så det knakar och är just nu två av de största sociala medier-kanalerna. På Pineberry Academy har vi nu satt i ordningen en grundläggande heldagsutbildning där du som deltar får lära dig annonsering på just Facebook och Instagram. Vi lär dig hur du sätter upp mål för din annonsering, hur du riktar annonserna mot rätt målgrupp och hur du når lönsamhet. Vi passade på att ställa några frågor till Nicklas Krus som håller i Facebook Ads-kursen den 8 november.

 

Knack Knack! Nicklas, vem är du?
Nicklas-Krus-outdoors
Hej! Nicklas heter jag och jag är Sökmotorkonsult, Sociala medierkonsult och t.f Head of Social Media på Pineberry. Många titlar men det innebär att jag hjälper Pineberrys kunder med sin digitala annonsering och sökmotoroptimering och att jag just nu även ansvarar för utvecklingen av våra tjänster inom annonsering på sociala medier.

Inför Facebook Ads-kursen, behöver jag som deltar kunna något innan?

Nej, du behöver inga förkunskaper för att delta. Den här utbildningen passar för den som vill lära sig mer om hur annonsering i sociala medier fungerar och är perfekt för dig som är nyfiken. Däremot är du en van annonsör inom sociala medier är kursen inget för dig. Det är en grundläggande utbildning och alla är välkomna.

Kommer jag kunna ta med mig kunskapen tillbaka till jobbet?

Självklart! Tanken är att det ska vara både en teoretisk och praktisk utbildning. Vi kommer att gå igenom allt från inställningar för kampanjer till hur man tar ut rapporter. Vill man veta mer exakt så föreslår jag att man kikar på utbildningssidan där har vi specat varje delmoment. 

 

Låter det intressant? Vad roligt! Då är det hög tid att anmäla dig till utbildningen. Här hittar du all info och anmälan.