Två dagar av kunskap avklarade

Efter två dagar av analysering och optimering hoppas vi alla som medverkat på Pineberry Academys AdWords- och SEO-utbildning är fullproppade av ny kunskap.

I år var det nytt rekord i antal deltagare och det var på gränsen att alla fick plats, kanske måste vi ha större lokaler nästa tillfälle? Under denna utbildning blev det tydligt att det digitala lockar allt fler och vi hade besökare från norr till söder. Vissa jobbade redan med digital marknadsföring och ville fördjupa sin kunskap medan andra var helt färska.

Ny utbildning i Analytics 26 maj

När en går Pineberry Academy finns alltid tid för frågor, lätt som svåra – och målet med utbildningen är att på kortast tid lära sig så mycket som möjligt. Samtliga föreläsare är certifierade Sökmotorkonsulter som i sitt dagliga arbete strävar mot att ge sina kunder bästa möjliga avkastning. Deras dagliga arbete gör att de är ständigt uppdaterade i det senaste inom digital marknadsföring vilket gör att även du som går utbildningen får rykande färsk kunskap.

Vill du gå nästa utbildning? I maj har vi vår första Analytics-utbildning och det finns fortfarande platser kvar. Sedan kommer självklart nya utbildningar med fokus på sökmotoroptimering och AdWords till hösten.

Adwords-utbildning