Vi har haft 267 ämnen i Sökpodden

Första avsnittet av Sökpodden släpptes 2015. Sedan dess har det blivit 89 avsnitt och varje gång har vi tagit upp tre ämnen. I denna artikel bjuder vi på en lista över alla 267 ämnen vi haft under åren. Perfekt om du vill plocka russinen ur kakan.

Ganska ofta får jag frågan om vi haft ett specfikt ämne i Sökpodden. Med tanke på att vi haft hela 267 ämnen blir det svårare och svårare att komma ihåg vilka ämnen vi haft. Det hjälper heller inte till att avsnitten och ämnena spänner över åtta år.

Här är Sökpoddens 267 ämnen

Som tur är har vi därför denna lista där vi och ni kan se vilka ämnen som vi pratat om i Sökpodden, och i vilket avsnitt. Perfekt för dig som vill plocka russinen ur kakan och välja exakt vilka ämnen du vill lyssna på🍇Eller om du har något ämne du vill lyssna på igen!

Lyssnarämnen är en favorit

På tal om ämnen. I Sökpodden uppskattar vi extra mycket att få prata om ämnen som våra lyssnare föreslagit. Så om du har förslag på ämnen som du vill att vi tar upp i Sökpodden under nästa år, kommentera nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det är en julklapp vi skulle bli glada för! 🎅🎄