Guldläge på Nätet – igen!

I januari 2014 kom den glada nyheten att Pineberrys VD Michael Wahlgren tillsammans med sin tidigare arbetskollega Magnus Bråth skrivit en bok om Sökmotoroptimering. Aldrig kunde de ana vilken succé boken skulle bli och att den, inte ens två år efter släppet, skulle vara slutsåld. Men så är det och som om det inte vore nog har den hyllats av många. Några ord om boken:

”Guldläge på nätet är för SEO vad Pokerhandboken var för pokerboomen i Sverige.” Victor Kaugesaar, sökmotorexpert

”Förutom att språket är begripligt är även tipsen enkla att förstå.”
Tommy K Johansson, en av Sveriges främsta bloggare inom teknik och Internet

Ny upplaga av Guldläge på nätet

Eftersom ”Guldläge på Nätet – Sökmotoroptimering för alla” varit så uppskattad och nu även är slutsåld kan vi med glädje idag bekräfta att det kommer att komma en ny upplaga av boken. I den nya versionen av boken har författarna uppdaterat med de senaste nyheterna i Googlevärlden och dessutom kompletterat med efterfrågade delar. Michael Wahlgren om nylanseringen av boken:

– Alla jag har pratat med som har läst boken säger att de haft stor praktisk nytta av den, vilket känns fantastiskt då det var vårt mål. Därför känns det extra kul att vi nu ger ut en ny uppdaterad upplaga av Guldläge på nätet

Du som är intresserad av att köpa boken kan beställa den via oss till för ett rabatterat pris. Från 24 augusti finns den också att finna i bokaffärer som Adlibris, Bokus och CDON.

KÖP BOKEN HÄR