Köp böckerna här!

Vill du lyckas med sökmotoroptimering och AdWords på Google? Beställ då succéböckerna Guldläge på nätet och Bygg en pengamaskin till paketpris.

Sagt om böckerna:

”Årets bok för alla digitala marknadsförare”

”Förutom att språket är begripligt är även tipsen enkla att förstå”

”en praktisk introduktion till Google AdWords som du läser på några timmar. Men som du kan gå tillbaka till, om och om igen.”

”Boken är lättfattligt skriven och du rycks med som läsare.”

Du betalar endast 350 kr för båda böckerna (inklusive moms och frakt, ordinarie cirkapris i bokhandeln 480 kr för båda böckerna). Med ditt paket kommer en faktura med 30 dagars betalning.

Läs mer om böckerna: Guldlägepånätet.se och Byggenpengamaskin.se.

SLUTSÅLT!

Vårt paket med Guldläge på nätet och Bygg en pengamaskin är tyvärr slut då Guldläge på nätet är slut hos förlaget.

Du kan fortfarande köpa AdWords-boken Bygg en pengamaskin på den här sidan.

Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev så får du reda på när Guldläge på nätet finns tillgänglig igen och senaste nytt inom SEO, SEM och annonsering på sociala medier!

God tur med din sökmotoroptimering och AdWords! Har du frågor om din beställning kontakta gärna oss på bok@pineberry.com

Du har 30 dagar på dig att skicka tillbaka böckerna om du ångrar dig och inte vill ha dem. Vi står för fraktkostnaden för din retur. Om du redan hunnit betala fakturan, betalar vi tillbaka pengarna till ditt konto inom 5 dagar efter att böckerna kommit i retur till oss. Kontakta oss om du vill göra en retur.