Köp böckerna här!

Bokpaket Guldläge på nätet och Bygg en pengamaskin

Guldläge på nätet är slutsåld!

Tredje upplagan av succén Guldläge på nätet är nu helt slutsåld som fysisk bok. Du kan fortsatt köpa den som e-bok hos bland annat Adlibris. Vill du väldigt gärna läsa den fysiska boken så finns den att låna på bibliotek. Författarnas ambition är att utkomma med en fjärde uppdaterad upplaga av Guldläge på nätet under första halvan av 2021.

Boken Bygg en pengamaskin går fortsatt att beställa som fysisk bok här.

Sagt om böckerna:

”Årets bok för alla digitala marknadsförare”

”Förutom att språket är begripligt är även tipsen enkla att förstå”

”en praktisk introduktion till Google AdWords som du läser på några timmar. Men som du kan gå tillbaka till, om och om igen.”

”Boken är lättfattligt skriven och du rycks med som läsare.”

Du betalar endast 350 kr för båda böckerna (inklusive moms och frakt, ordinarie cirkapris i bokhandeln 480 kr för båda böckerna). Vi skickar en faktura med 30 dagars betalning till din e-post.

Läs mer på: Guldlägepånätet.se och Byggenpengamaskin.se

Genom att beställa en bok godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer i vår Integritetspolicy.

God tur med din sökmotoroptimering och AdWords! Har du frågor om din beställning kontakta gärna oss på bok@pineberry.com

Du har 30 dagar på dig att skicka tillbaka böckerna om du ångrar dig och inte vill ha dem. Vi står för fraktkostnaden för din retur. Om du redan hunnit betala fakturan, betalar vi tillbaka pengarna till ditt konto inom 5 dagar efter att böckerna kommit i retur till oss. Kontakta oss om du vill göra en retur.

Bygg en pengamaskin och Guldläge på nätet