Nya Bygg en pengamaskin!

Vill du lära dig Google Ads (AdWords) på en kväll? Beställ då Bygg en pengamaskin – Google AdWords för alla till ett förmånligt pris.

Lär dig Google Ads (AdWords) och se till att din annonsering på Google är lönsam, ger dig fler kunder och mer försäljning. Börja bygg din pengamaskin redan i dag. Läs mer om boken på Byggenpengamaskin.se

Sagt om boken:

”en praktisk introduktion till Google AdWords som du läser på några timmar. Men som du kan gå tillbaka till, om och om igen.”

”Boken är lättfattligt skriven och du rycks med som läsare.”

”…måste-bok för alla digitala marknadsförare”

Dagens Analys, 2017.

Du betalar endast 229 kr (inklusive moms och frakt, ordinarie cirkapris i bokhandeln 260 kr).  Vi skickar en faktura med 30 dagars betalning till din e-post.

Beställ ditt ex här!


*” anger obligatoriska fält

Hidden
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom att beställa en bok godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer i vår Integritetspolicy.

Lycka till med din annosnering! Har du frågor om din beställning kontakta gärna oss på bok@pineberry.com

Du har 30 dagar på dig att skicka tillbaka boken om du ångrar dig och inte vill ha den. Vi står för fraktkostnaden för din retur. Om du redan hunnit betala fakturan, betalar vi tillbaka pengarna till ditt konto inom 5 dagar efter att boken kommit i retur till oss. Kontakta oss om du vill göra en retur.

Vill du lyckas med Google Ads och sökmotoroptimering på Google? Beställ Bygg en pengamaskin tillsammans med SEO-boken Guldläge på nätet för bara 399 kr! (Ord. pris i handeln ca 520 kr)

Beställ ditt bokpaket nu!

Författarna till Bygg en pengamaskin: Michael Wahlgren och Michael Berman.