Pineberrys SEO-bok för Barn

Efter den stora succén med SEO-boken Guldläge på Nätet som släpptes för två år sedan har vi äntligen tagit fram en uppföljare: En SEO-bok för barn. 

Hos oss är kunskap ett viktigt kärnvärde och vi tror att boken kan innebära en stor skillnad för den nästkommande generationen när det handlar om att synliggöra sig på nätet. Boken är enkel att förstå – även om det handlar om små barn – då den med hjälp av bild och artikuleringen förklarar flertalet SEO-relaterade ord.

Testad med enastående resultatsafe_image

Eftersom detta är den första SEO-boken för barn har den självklart testats på flertalet förskolor – och resultatet är enastående. De föräldrar och förskolepedagoger som läst boken för sina barn kunde snabbt se en ökad förståelse för On Page-analyser samt ett märkbart optimerings-intresse. Boken gör även att du som är intresserad av sökmotoroptimering har större möjlighet att dela ditt intresse med dina avkommor.
Michael Wahlgren, författare till Guldläge på Nätet och ansvarig utgivare för SEO-boken har självklart läst boken för sina barn:

– ”Vi tror att det kan bli ännu roligare för en förälder att högläsa för sina barn om sådant man själv är intresserad av och inte enbart om pandor hit och kaniner dit. Det känns bra att veta att mina barn inte bara lär sig knäcka läskoden utan även källkoden genom att vi läser Pineberry’s SEO-bok för barn hemma på kvällarna”.

Är du intresserad av att köpa boken? Det är rätt beslut för ditt barns bästa. Du hittar information om forskningen som lett till boken, bildexempel samt hur du köper dig ett exemplar HÄR.