Affiliate?

Om du vill komma igång med att tjäna affiliatepengar har jag en del guider som du behöver läsa, sanningen är att det går att tjäna mycket pengar som affiliate men det krävs att du gör rätt. Gå igenom dessa guider i tur och ordning.

Vi har skrivit en hel del artiklar om hur du kan tjäna pengar som affiliate med hjälp av SEO. Missa inte dessa!

Välja Affiliatesegment

Att välja segment kan vara lite knepigt, det du allra först behöver göra är att ta reda på hur stor marknaden egentligen är. Här får du riktlinjer för vad som är ett bra segment för en affiliate.

Contentsiter

En bra metod att komma framåt som affiliate är att bygga upp en lite större mängd små siter inom närliggande nischer, här får du tips om hur du kan gå tillväga och en förklaring till varför det är så bra.

SEO för Affiliates

En guide till SEO för Affiliates. Bra SEO är nästan en nödvändighet för att alls lyckas. Jag har samlat ihop en del tankar om Affiliate-SEO som det kan vara värt att läsa.

Case: Stockholmshotell.com

Trots att jag jobbar så pass mycket med affiliatemarknadsföring (i båda ändar) driver jag väldigt få affiliatesiter själv. Här hittar du en Case-study på Stockholmshotell.com i alla fall och det är en av våra siter.

3 kommentarer på "Affiliate?"

  1. Riktigt bra info för mig som försöker komma igång med detta för närvarande! Man tackar!


  2. Jag tror det kommer en ny och växande affiliate möjlighet med smarta mobiler som verktyg. I kombination med QR-koder och sociala medier. Jag har i all enkelhet monterat ihop ett eget program med affiliate plugin för WordPress.


Kommentarsfältet är stängt.