Äntligen SEO-snack igen!

Äntligen är det dags för SEO-snack igen. Torsdagen den 2:e december på Capital bar är du varmt välkommen på det 39:e SEO-snacket!

En av sakerna jag saknat under pandemin är givetvis SEO-snack. Men nu behöver vi inte vänta längre. För den 2:e december är det dags för det 39:e SEO-snacket i ordningen.

För att fira att SEO-snack är tillbaka har vi valt ett nytt ställe att träffas på. Denna gång kommer vi mingla på Capital bar på Scandic Continental i Stockholm.

Det praktiska:

Tid: torsdag 2:a december, vi drar igång kl 17:00

Plats: Capital bar som ligger på 8:e våningen på Scandic Continental, Vasagatan 22 i Stockholm. Koden ”SEO” ger 10 % rabatt i baren 😉

Anmälan: Du behöver inte anmäla dig, det är bara att komma förbi! Men vi uppskattar om du tackar ja på vårt Facebook-event så vi vet ungefär hur många som kommer.

Ditt första SEO-snack?

SEO-snack reglerHar du inte varit på ett SEO-snack tidigare? Då kan jag berätta att SEO-snack är en avslappnad bransch-AW för dig som gillar digital marknadsföring.

Här träffas vi för att dela erfarenheter, mingla, och ha trevligt. SEO-snack arrangeras normalt sätt fyra gånger per år och allt som krävs för att komma är ett glatt humör! Bjud gärna med en kompis eller kollega.

Jag hoppas vi ses den 2:a december!