Gratis webbinar om sociala medier

med Michael Wahlgren och Ricci Chan-Udom

Lyckas med annonsering på TikTok

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar om hur du lyckas med din annonsering på TikTok. 

TikTok är en av de sociala kanaler som växt mest under de senaste åren. Detta har gjort att fler och fler annonsörer ser TikTok som ett intressant komplement till mer etablerade marknadsföringskanaler som Facebook och Instagram. I detta webbinar bjuder Ricci Chan-Udom, Head of Social och vår grundare Michael Wahlgren på konkreta tips kring vad som är viktigt för att lyckas med annonsering på TikTok. Anmäl dig nu för att växla upp din marknadsföring på TikTok under 2023.

Webbinaret är helt kostnadsfritt och kommer att pågå i ca 60 minuter. Det kommer att finnas tillfälle att ställa frågor om marknadsföring i sociala medier till Ricci och Michael.


Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)
Vill du ha vårt månatliga nyhetsbrev med senaste nytt inom SEO, SEM och sociala medier?


Se repris av våra tidigare Facebook Ads-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 17 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och är programledare för Sökpodden. Han är ofta ute och föreläser om digital marknadsföring på olika skolor, företag och konferenser.

Ricci Chan-Udom


 

Ricci är Pineberrys Head of Social och är en erfaren specialst på sociala medier som Facebook, Instagram, TikTok m.fl. Hon är en återkommande gäst i Sökpodden och har harbetat på Pineberry sedan 2020 efter att ha studerat marknadsföring på Lunds Universitet. Hon är även grundare till det framgångsrika företaget Feline Lashes.

 

 

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.