Gratis Webbinar med Michael Wahlgren och Nicklas Krus om Facebook-annonsering

Webbinar om annonsering på Facebook och Instagram

Just nu har vi inga Facebook Ads-webbinar planerade!

Kom tillbaka snart eller prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev för senaste nytt inom digital marknadsföring och för att hålla reda på när det är dags för nästa webbinar.

Anmäl dig till det här och våra andra webbinarer med formuläret ovan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret börjar kl 13:00 den 17:e mars.

Webbinaret är helt kostnadsfritt och kommer pågå i ca 60 minuter. Det kommer finnas tillfälle att ställa frågor till Michael och Nicklas om Facebook Ads som besvaras i mån av tid.

Michael Wahlgren

Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Nicklas Krus

Pineberrys Head of Social Media Nicklas Krus har lång erfarenhet av både digital annonsering och SEO. Med sitt norrländska lugn och sakkunnighet är han en uppskattad föreläsare och kursledare som får komplicerade aspekter av digital marknadsföring att låta enkelt. Nicklas medverkar även ofta i Sökpodden och skriver spännande inlägg om annonsering på Facebook på vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com