Gratis webbinar om sociala medier

med Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic

Marknadsföring på sociala medier i lågkonjunktur

Pineberry hälsar dig varmt välkommen till ett spännande webbinar om hur du lyckas med din marknadsföring på sociala medier i en lågkonjunktur. 

Mycket talar för att att vi är på väg in i en lågkonjunktur. Innebär detta att du ska gasa eller bromsa din marknadsföring på sociala medier? Emilia Milosavljevic, Head of Social och vår grundare Michael Wahlgren delar med sig tips och erfarenheter av hur man kan tänka när det blir sämre tider. Anmäl dig nu och förbättra din marknadsföring på sociala medier.

Webbinaret som är helt kostnadsfritt pågår i ca 60 minuter och det kommer finnas tillfälle att ställa frågor om annonsering i sociala medier till Emilia och Michael.


Vilka av våra webbinar vill du vara med på?(Obligatoriskt)

Anmäl dig till det här och våra andra webbinarer med formuläret ovan så får du din personliga länk mailad till dig samt en påminnelse strax innan webbinaret börjar kl 13:00 den 9:e november.

Se repris av våra tidigare Facebook Ads-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Emilia Milosavljevic


Emilia MilosavljevicPineberrys Head of Social Emilia Milosavljevic har lång erfarenhet av marknadsföring på sociala medier. Med sitt lugn och sakkunnighet får hon komplicerade aspekter av digital marknadsföring att låta enkelt. Ett av Emilias stora intressen är matlagning och hon delar frikostig med sig av inspiration och recept till sina många många följare.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.