Gratis webbinar om sociala medier

med Michael Wahlgren och Emilia Milosavljevic

Här var det tomt!

Just nu har vi inget webbinar om sociala medier inplanerat, men kolla in här då och då eller följ vårt nyhetsbrev för att få reda på när det är dags för nästa webbinar! Du kan även se våra tidigare webbinar om sociala medier nedan.

Se repris av våra tidigare Facebook Ads-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier? Klicka nedan!

Träffa våra experter!

Michael Wahlgren


Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Emilia Milosavljevic


Emilia MilosavljevicPineberrys Head of Social Emilia Milosavljevic har lång erfarenhet av marknadsföring på sociala medier. Med sitt lugn och sakkunnighet får hon komplicerade aspekter av digital marknadsföring att låta enkelt. Ett av Emilias stora intressen är matlagning och hon delar frikostig med sig av inspiration och recept till sina många många följare.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du ha en offert?


Vill du ha en offert av oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag!

*” anger obligatoriska fält

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår integritetspolicy.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.