Seminarium om Google och Facebook

Pineberry bjuder in till lunch med SEO, AdWords & Facebook Ads på menyn. Välkommen du med och få en introduktion till vad vi gör – lunchen är gratis, antalet platser begränsat.

Lunchseminarium med Michael Wahlgren

Nu tar våra lunchseminarier en paus tills efter sommaren. Vi kommer publicera fler datum på den här sidan i god tid innan. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att veta mer och få senaste nytt inom SEO, SEM och annonsering i sociala medier.

Så här går det till: Under en lunch berättar Michael Wahlgren om grundläggande sökmarknadsföring, vanliga myter inom SEO och annonsering på Google och Facebook. Michael berättar även om hur du bör gå till väga för att lyckas med din synlighet på Google och med din Facebook-annonsering. Du behöver inga förkunskaper för att delta, det är helt gratis och vi bjuder på kaffe och enklare lunch på Kungstornen Konferens, Kungsgatan 33, 2 tr, Stockholm.

Om du får förhinder uppskattar vi om du avanmäler dig genom att maila seminarie@pineberry.com. (Oanmäld frånvaro faktureras med 250 kr ex. moms)

Michael Wahlgren – uppskattad föreläsare

Michael-Wahlgren-2016-sue-ellenMed sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är Michael Wahlgren en expert inom området och vid sidan av rollen på Pineberry ägnas mycket tid åt att föreläsa. Det är främst företag och skolor som tar plats som åhörare och Michael är med sitt pedagogiska sätt en uppskattad föreläsare. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, AdWords-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Välkommen!

lunchseminarium_michael_wahlgren

Michael-wahlgren-föreläser-2015

Michael_Wahlgren_föreläser_2016-300x225

Om du har några frågor kring våra seminarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du veta mer om våra lunchseminarier? Hör av dig till oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.