Seminarium om Google och Facebook

Pineberry bjuder in till lunch med SEO & SEM på menyn. Välkommen du med och få en introduktion till vad vi gör – lunchen är gratis, antalet platser begränsat.

Lunchseminarium med Michael Wahlgren

Nu kan du anmäla dig till höstens populära lunchseminarier med Michael Wahlgren! l På menyn står som vanligt marknadsföring på Google och Facebook. Kom på lunch och få tips och idéer om hur du ska använda dig av SEO, SEM och annonsering på Facebook. Boka in dig på ett av höstens tillfällen nedan.

Stockholm 26/10

 

Anmäl dig här!

Stockholm 14/11

Extrainsatt tillfällle!

Anmäl dig här!

Så här går det till: Under en lunch berättar Michael Wahlgren om sökmarknadsföring, vanliga myter inom SEO och annonsering på Google och Facebook. Michael berättar även om hur du bör gå till väga för att lyckas med din synlighet på Google och med din Facebook-annonsering. Du behöver inga förkunskaper för att delta, det är helt gratis och vi bjuder på kaffe och enklare lunch.

Michael Wahlgren – uppskattad föreläsare

Michael-Wahlgren-2016-sue-ellenMed sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är Michael Wahlgren en expert inom området och vid sidan av rollen på Pineberry ägnas mycket tid åt att föreläsa. Det är främst företag och skolor som tar plats som åhörare och Michael är med sitt pedagogiska sätt en uppskattad föreläsare. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, AdWords-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Välkommen!

lunchseminarium_michael_wahlgren

Michael-wahlgren-föreläser-2015

Michael_Wahlgren_föreläser_2016-300x225

Om du har några frågor kring våra seminarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com

Vill du veta mer om våra lunchseminarier? Hör av dig till oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.