Kostnadsfritt webbinar med Michael Wahlgren och Björn Bydén om SEO

Digital PR lyfter din SEO

Pineberry bjuder in till ett spännande webbinar om hur SEO och digital PR kan samverka och lyfta din synlighet på Google.

Just nu har vi inga planerade SEO-webbinarier, men titta in snart igen eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på när det är dags för nästa!

Du kan även se repriserna av tidigare webbinarier på länkarna nedan.

Se repris av tidigare SEO-webbinarier

Vill du se en repris av tidigare webbinarier så klicka på nedan länk:

SEO-webbinar den 16:e september 2020

SEO-webbinar den 29:e januari 2020

SEO-webbinar den 13:e november 2019

Michael Wahlgren

Pineberrys grundare som med sina snart 15 år inom sökmotormarknadsföring är en av Sveriges främsta experter inom området. Vid sidan av rollen på Pineberry ägnar Michael med sitt pedagogiska sätt mycket tid som uppskattad föreläsare för främst företag och skolor. Michael är författare till SEO-boken Guldläge på nätet, Google Ads-boken Bygg en pengamaskin och han skriver regelbundet krönikor i olika branschtidningar om hur företagare ska dra nytta av sökmarknadsföring.

Björn Bydén

Björn är Head of SEO på Pineberry och har lång och gedigen erfarenhet av sökmotoroptimering. Genom att jobba smart med sin sökmotoroptimering går det att nå stora skalfördelar. Det krävs dock att man har tiden, kunskapen och viljan att göra det, menar Björn: – “Det går ofta att nå enstaka resultat ganska fort men genom att jobba strategiskt och aktivt med din SEO har du större chans att nå toppen i sökresultaten och hålla dig där långsiktigt”. Björn är en van kursledare inom kurser för SEO och skriver regelbundet spännande artiklar för vår blogg Sökmotorkonsult.se.

Välkommen!

Om du har några frågor kring våra webbinarier eller vill du få mail när vi släpper nya datum? Då får du gärna höra av dig till oss på seminarie@pineberry.com