Annonsera med Microsoft Advertising (tidigare Bing Ads)

Om ni idag har en fungerande och lönsam annonsering på Google så kan nästa naturliga steg vara att annonsera på Bing. Med Bing Ads och Yahoo når ni ut internationellt och till en stor målgrupp men till en lägre klickkostnad samt med mindre konkurrens.

Annonsering på Bing kan vara ett lönsamt komplement till er annonsering på Google Ads. Ni når ut internationellt och till en stor målgrupp genom Bing och Yahoo men till en lägre klickkostnad samt med mindre konkurrens. I april 2019 bytte Bing Ads namn till Microsoft Advertising. 

Microsoft Advertising är smidigt att komma igång med, och er sökmotorkonsult hanterar hela annonseringen från skapandet av en fungerande kontostruktur till den löpande optimeringen. Vi bygger en kontostruktur för era sökord, annonser och kampanjer i Bing Ads. Uppföljningen och rapportering sker med hjälp av Google Analytics.

Ta nästa steg med Bing

Om du vill att din sajt ska synas bättre i Bings sökresultat har du kommit rätt!

Be om offert

Pineberry är en certifierad Bing partner.

Så jobbar vi med Microsoft Advertising (Bing Ads)

Inledningsvis tar vi fram en kontostruktur i ert Bing Ads-konto där relevans mellan landningssidor, sökord och annonser är målet. Vi lägger även till spårningskoder för att mäta resultatet och avkastningen i Google Analytics. Uppstartsprocessen tar två till fyra veckor.

Löpande optimering och utveckling av er annonsering på Bing sköts av er certifierade sökmotorkonsult. Målet är att öka lönsamhet och avkastning över tid. Vi optimerar bland annat:

  • Era kampanjer, sökord och annonser
  • Budnivåer för att nå lönsamma positioner
  • Negativa sökord för att utesluta olönsam trafik
  • Landningssidor genom att testa fler och ge konverteringstips
  • Utformning och test av annonser efter prestation
  • Test av nya sökord med potential