300 ämnen om digital marknadsföring

Förra veckan släppte vi avsnitt 100 av Sökpodden vilket givetvis är en milstolpe för oss. Detta innebär även att vi snackat om 300 ämnen om digital marknadsföring sedan starten 2015. Vilka ämnen vill du att vi tar upp i Sökpodden under 2024?

Förra veckan firade vi inte bara att vi släppte avsnitt 100 av Sökpodden, utan när vi avslutade avsnittet med en SEO-clinic var det även vårt 300:e ämne. Att det var just SEO-clinic som blev ämne 300 är ingen slump då det har varit en lyssnarfavorit genom åren.

Våra 300 ämnen

Nu undrar du kanske vilka 300 ämnen som vi haft i Sökpodden sedan starten 2015? Jag kommer ihåg många av ämnena, men jag erkänna att det börjar bli svårt hålla reda på allt vad vi pratat om. Som tur är finns det en lista där du kan se alla 300 ämnen som vi tagit upp i Sökpodden. Har du inte lyssnat på alla avsnitt finns där en hel del ämnen att välja och vraka bland.

Hjälp oss 2024

Många av ämnena vi har pratat om har kommit som förslag från våra fantastiska lyssnare – och det gångna året var inget undantag. För oss som gör Sökpodden är dessa lyssnarämnen extra roliga att göra. Så hjälp oss nu att göra Sökpodden ännu roligare 2024. Vilket ämne vill du att vi tar upp i Sökpodden under nästa år? Skriv en kommentar nedan med ditt förslag eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det blir vi väldigt glada över!

Har du hunnit lyssna på avsnitt 100 ännu? Om inte, så hittar du det här.

 

2 kommentarer på "300 ämnen om digital marknadsföring"

 1. Hej! Tack för året med sökpodden! Alltid lika intressant att höra på er.

  En fundering som jag läser mycket om på senaste tiden, är om Pirate SEO, Eller SEO Heist.
  Där man tar någons Sitemap, och sen skapar och pushar ut innehåll med hjälp av AI-tjänster och med det trycket lyckas ta över position av sökorden i Google. Det låter helt klart läskigt.
  Det jag funderar över, är ju att Google alltid pratar ju så mycket om sajters akutoritet, t ex om med den delen i E.A.T.
  Och då låter det märkligt att Google låter det här gå igenom.
  Eller är det en myt, eller bör vi be Google göra någonting åt det här?

  God jul och gott nytt år!
  Med julig hälsning, Steve Lundin


 2. Steve,

  Tack för din kommentar och kul att du gillar Sökpodden!

  Bra förslag på ämne! Jag håller helt med om man på slutet sett massa märkligheter från Googles sida.

  God jul och gott nytt år!


Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *