#100 Trillingnöt

I avsnitt 100 av Sökpodden pratar vi om sökvolym, strategi & mål inom marknadsföring och avslutar med en SEO-clinic. Lyssna gärna!

Wow! Vi har kommit till avsnitt 100 – vårt första avsnitt av Sökpodden släppte vi den 18:e mars 2015. Därefter har det blivit ett nytt avsnitt i månaden. Tusen tack till alla våra engagerade lyssnare. Utan er hade det inte blivit 100 avsnitt!

Även om det är ett jubileum bjuder dagens avsnitt precis som vanligt på tre ämnen:

Sökvolym

Hur tillförlitliga är sökvolymssiffrorna som vi får från Sökordsplaneraren eller andra verktyg som Ahrefs och gör det något om siffrorna inte är så exakta? Detta är några av frågorna vi diskuterar i detta ämne.

Strategi & mål

Strategi och mål är något som är extra aktuellt för alla marknadsförare vid den här tiden av året. Vi pratar om vad som är viktigt för att lyckas med sin marknadsförings- och kanalstrategi.

SEO-clinic

Vad passar bättre i vårt 300:e ämne än en SEO-clinic? Det är 13:e gången vi kör detta populära ämne och denna gång går vi igenom tre av våra lyssnares sajter från ett sökmotoroptimeringsperspektiv.

Vi vill passa på att önska alla lyssnare en god jul och ett gott nytt år!

Vad tyckte du om avsnitt 100? Skriv kommentar nedan eller skicka ett mail till sokpodden@pineberry.com. Det blir vi glada för!

Du lyssnar på avsnittet genom att trycka på Play-knappen nedan. Det går förstås lika bra att lyssna via ItunesSpotify, RSS, eller valfri annan poddapp.

I #100 medverkar Sara Karlsson, Michael Wahlgren och Simon Davidsson.

Lämna ett svar

Läs våra regler för kommentarer. Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *