5 nya medarbetare & en skata

Fem nya medarbetare och ett nytt mötesrum – Pineberry växer så det knakar och det är självklart någonting som måste uppmärksammas och applåderas. 

Vi börjar med vårt nya mötesrum. Det var i början av februari som en del av en vägg försvann och blev en ingång till grannens tidigare lokal. Den nya delen fick säljarna ta över och med det kom även ett nytt mötesrum. Att hitta ett passande namn till det nya rummet var inte enkelt och allt vi visste var att det skulle döpas efter ett svartvitt djur precis som våra andra rum (pandan, pingvinen, zebran och dalmatinern). För att hitta det bästa namnet ropade vi efter hjälp på Twitter och snart började förslagen att ramla in. När tävlingen var avgjord fick rummet det vackra namnet Skatan och nu har rummet också fått sig en matchande bild:

FullSizeRender (3)

 

Sedan årsskiftet har vi även anställt fem nya kollegor. De nya bären består av två Sökmotorkonsulter, två Kundansvariga samt en Ekonomiansvarig och vi är självklart mycket glada att ha dem här. Deras första uppgift tillsammans var att le framför kameran och samtliga hade kammat sig extra fina inför dagens fotografering.

nya-medarbetare-pineberry

Låt oss presentera: Axel Wallgren (Kundansvarig), Maria Hultberg (Sökmotorkonsult), Annika Ritzl (Ekonomi), Linus Engström (Kundansvarig) och Simon Davidsson (Sökmotorkonsult).