Bättre SEO på en kvart

Den 30-31 maj anordnar Nordic E-commerce Knowledge sin årliga SUMMIT-konferens som tidigare hette Stora E-handelsdagen. Nytt för i år är att deltagarna kommer att kunna speeddejta för att på ett avkopplat sätt kunna möta olika leverantörer och knyta nya kontakter.

En stor nyhet är att vi går in som partner till eventet och den 30 maj kan du boka in en kvarts speeddejtande med oss och aktivt förbättra din SEO.

För att verkligen dra nytta av denna korta stund får du gärna fundera ut i förväg och berätta för oss hur och om du arbetar med sökmotormarknadsföring idag och vad du har för långsiktiga mål. Då kommer vi att på utsatt tid ge ett förslag på hur du kan förbättra dina resultat. Självklart kan du även använda kvarten till att berätta om dina utmaningar.

Den som får nöjet att snabbträffas från oss är David Olsson – kundansvarig på Pineberry.

Varför e-handlare ska träffa dig, David?

– Träffa mig för att få nya kunder till webbshoppen. Du kan till exempel berätta vad du har för mål och så berättar jag hur du kan använda SEO och sökannonsering för att nå dit. Vi hjälper dig att få bra resultat och vi gör det helt transparent, vilket våra kunder uppskattar.

Om du inte redan bokat in Summit så gör det idag. Konferensen hålls den 30-31 maj på Cirkus, Hasselbacken.