Hej då 2022!

Ett skumpigt 2022 i backspegeln

Vi lämnar nu 2022 bakom oss vilket var ytterligare ett speciellt år för oss, våra kunder och våra kunders kunder. De senaste tre åren kan liknas vid en berg & dalbana där vi gått från extrem tillväxt i början av 2020, till hård inbromsning på grund av Pandemin, tillbaka till stark tillväxt under senare delen av 2020, till oro för lågkonjunktur och skenande priser, över till en faktisk verklighet av försämrat affärsklimat. Om vi får önska något av 2023 är det lite mer förutsägbarhet i marknadens svängningar, men vi har nog en fortsatt skumpig resa framför oss.

Resultat

Det osäkra marknadsklimatet till trots stängde vi 2022 med fortsatt god tillväxt;

Tillväxt:9,1% (över 80 MSEK)
Marginal:15,5%
Nya kunder:132
Nya kollegor:20

Lönsam tillväxt

Vi har sedan starten haft ett fokus på lönsam tillväxt, något som är grunden i ett stabilt företagsbyggande viket i slutändan ger en trygghet både för våra kunder och medarbetare. Vi har en stark företagskultur som tillsammans med vår affärsmodell ger oss en viss motståndskraft vid ett tuffare affärsklimat. Jag är oerhört stolt över våra medarbetares insats under året, det är de som dagligen förädlar vår kultur i arbetet med att maximera våra kunders investeringar i digital marknadsföring. Under 2022 har de verkligen kavlat upp ärmarna tillsammans med våra kunder och jag är stolt över att få fortsätta den resan in i 2023.

Nytt år, nytt hem!

Något vi ser fram emot extra mycket i början av året är att vi äntligen flyttar vi ihop med övriga systerbolag i Nova Counsulting Group. Då hittar du oss, Singular Studios, Fyr Agency, Epinova, Cloud Nine och Infunnel i nyrenoverade gemensamma lokaler. Välkomna att besöka oss och våra systerbolag i Katarinahuset, här finns gott om plats för mer lönsam tillväxt inom gruppen.

Slutligen vill vi tacka för förtroendet under året som gått, med förhoppning om ett stabilare 2023!